Τετάρτη
03/10/2007

Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTE

COSMOTETην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με μέγιστες ταχύτητες 7,2 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 5 Μbps), μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access), αλλά και την τεχνολογία HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) με μέγιστες ταχύτητες έως και 1,5 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 1 Mbps), παρουσίασε η COSMOTE στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com.

Η COSMOTE, κάνοντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, παρείχε στους επισκέπτες του φετινού συνεδρίου Info-Com την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν υψηλές ταχύτητες HSDPA έως και 7,2 Mbps.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSPA (High-Speed Packet Access) με ταχύτητες αποστολής δεδομένων έως 384 kbps και λήψης έως 1,8 Mbps σε όλους τους πελάτες της, σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες λήψης έως 3,6 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Εντός του 2008, η COSMOTE αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στους πελάτες της με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Δημοσθένης λέει:

    Πλάκα έχει και σε πιο ακριβώς σημείο επιτυγχάνει κανείς αυτή την ταχύτητα μάλλον η cosmote το μόνο που έχει σπάσει είναι τα νεύρα των πελατών της

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.