COSMOTE my view | Νέο μενού υπηρεσιών

, COSMOTE my view | Νέο μενού υπηρεσιώνΤη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό κόσμο υπηρεσιών στο κινητό τους τηλέφωνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE με το νέο μενού υπηρεσιών, COSMOTE my view. Με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία και την απλότητα στη χρήση, τη γρήγορη πρόσβαση σε ιστοσελίδες Internet, το ευρύ φάσμα επιλογών, αλλά και τις ιδιαίτερα φιλικές χρεώσεις, το COSMOTE my view απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της COSMOTE, συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής.

Το COSMOTE my view είναι διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές. Σε ένα σημαντικό αριθμό συσκευών, οι οποίες θα αυξάνονται συνεχώς για ακόμα περισσότερες επιλογές, η πρόσβαση γίνεται απευθείας μέσω ειδικού πλήκτρου. Για τις υπόλοιπες WAP συσκευές η πρόσβαση γίνεται μέσω του μενού υπηρεσιών.

Μενού υπηρεσιών
1. Music / Ringtones
2. Games
3. Mobile TV
4. Ενημέρωση / Καιρός
5. Οικονομία
6. Αθλητικά
7. Email / Communities
8. Διασκέδαση / Χάρτες
9. Άστρα / Gossip
10. Εικόνες / Videos
11. Travel / Shopping
12. Erotic

Οι πελάτες της COSMOTE έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους και την υπηρεσία Windows LiveTM Messenger, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η εταιρία σε συνεργασία με τη Microsoft, για να επικοινωνούν με άλλους χρήστες Internet ζωντανά από και προς οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό COSMOTE my view. Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα και για δύο μήνες η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, χωρίς μηνιαία συνδρομή.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Μηπως ξερεις το λινκ για το my view γιατι οπου και αν εψαξα ακρη δεν βρηκα και δεν μπορω να μπω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.