Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»

, Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»Ακόμα περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με χαμηλότερο πάγιο προσφέρει η COSMOTE με την υπηρεσία «COSMOTE προς Σταθερά». Συγκεκριμένα με μηνιαίο πάγιο μόλις 12,5€ οι συνδρομητές του νέου πακέτου «COSMOTE Προς Σταθερά 500» θα έχουν 500 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, κάθε μήνα, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 900» με μειωμένο πάγιο 22,5€ (από 28€).

Παράλληλα, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν το πακέτο των 500 ή 900 λεπτών χρόνου ομιλίας, της υπηρεσίας COSMOTE προς Σταθερά, για 3 ολόκληρους μήνες, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Ειδικότερα, οι νέοι συνδρομητές που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 120, 180 & 240, καθώς και στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν για 3 μήνες δωρεάν, το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Αντίστοιχα, όσοι νέοι συνδρομητές εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 360, 480, 600 & 1000, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2 και 3, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 900”1.

Το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 420» με μηνιαίο πάγιο 14€ παύει να διατίθεται εμπορικά από τις 27/07. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 420”, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Η νέα τιμή του «COSMOTE προς Σταθερά 900» ισχύει για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Η προσφορά αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (αστικές και υπεραστικές κλήσεις) και ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν από 27/07 έως και 05/09.

Σε όλες τις άνωθεν τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.