ΟΝ Telecoms | Μεγάλη Εισροή Κεφαλαίων Για Νέες Επενδύσεις

, ΟΝ Telecoms | Μεγάλη Εισροή Κεφαλαίων Για Νέες ΕπενδύσειςΣημαντική Κεφαλαιακή ενίσχυση εξασφάλισε η ΟΝ Telecoms με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης του αναπτυξιακού της προγράμματος το 2008. Πιο συγκεκριμένα, προστίθενται στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, με καταβολή μετρητών, 10 εκατομμύρια Eυρώ από υφιστάμενους μετόχους, φθάνοντας έτσι συνολικά τα 50 εκ. Ευρώ. Επιπλέον, 35 εκ. Ευρώ θα εκταμιευθούν τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης Ομολογιακού Δανείου με συντονιστή και διαχειριστή την PROTON BANK.

Στην τελική φάση έγκρισης και εκταμίευσης βρίσκεται τέλος, η αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου, υπ’ αριθμ. 3299/2004 «Κίνητρα Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Περιφερειακή Σύγκλιση», επενδυτικού έργου ύψους 30 εκ Ευρώ που αφορά την εγκατάσταση του ιδιόκτητου Δικτύου Οπτικών Ινών της εταιρείας στην Αττική .

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έχουν εκταμιευθεί περίπου άλλα 2,5 εκ. Ευρώ από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Τα νέα κεφάλαια που εξασφάλισε η εταιρεία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση και σε νέες περιοχές του επιτυχημένου μοντέλου παροχής Ευζωνικών Υπηρεσιών Φωνής – Γρήγορου Internet – Τηλεόρασης που παρέχει σήμερα η Οn Telecoms στην Αττική.

Η Οn Telecoms με ήδη 90.000 πελάτες μόνο στην Αττική, φιλοδοξεί και δεσμεύεται, στη νέα φάση ανάπτυξης της, να τιμήσει την προτίμηση του κοινού που την έφερε στη θέση της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενης Τηλεπικοινωνιακής Εταιρείας στην Ελλάδα και να πρωτοπορεί με προϊόντα και υπηρεσίες που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλησπέρα Κώστα.

Ελπίζω να λύσουν πρώτα, τα τόσο προβλήματα που παρουσιάζονται
στις συνδέσεις τους και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πάνας

Έτσι ακριβώς.

Εφόσον αυτό που ανέβασες δεν είναι δικό τους δελτίο τύπου,
πιστεύω ότι θα έπρεπε να το σχολιάσεις κατάλληλα.

Εμένα πλέον μου τηλεφωνούν και καταλήγουν να μου κλείνουν
το τηλέφωνο στα μούτρα!

Δεν είμαι συνδρομητής τους (φτου φτου μακριά από εμάς),
αλλά γουστάρω να τους τα χώνω.

Κόσμια, έτσι;

Και δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν.

Πάνας

Εγώ τους τηλεφωνώ;;;!!!!;;;;

Αυτοί, κάθε δυο εβδομάδες μου
τηλεφωνούν και τα ακούν!

Και δεν βάζουν και μυαλό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AMY OnTelecoms

On Telecoms FoxBox

Το Νοέμβριο του 2008 πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του πλήρους αυτοματοποιημένου συστήματος των 2 καναλιών της Fox, το βαφτισμένο προϊόν ως FoxBox, στην πλατφόρμα της ON Telecoms στην Αθήνα. Η εγκατάσταση του συστήματος περιελάμβανε ένα απομακρυσμένης διαχείρισης, πλήρως αυτοματοποιημένο Playout 2 καναλιών των FOX Life και FOX Life +1 με δύο βασικούς server και έναν backup […]

Reviews OnTelecoms TechblogTV

techblogTV | Οι νέες υπηρεσίες On TV της On Telecoms

Η On Telecoms αλλάζει, έτσι τουλάχιστον μας υποσχέθηκαν σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των νέων υπηρεσιών On TV που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίγλη Ζαππείου. 100.000 πελάτες έχει η On και θέλει να τους φροντίσει με νέες υπηρεσίες Video on Demand, αλληλεπιδραστικά videogames και 12 νέα κανάλια με όλα τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του […]

Word of mouth mouth OnTelecoms

On Telecoms | Ευτράπελα με πελάτες και οutsource τεχνικούς

Η αγανάκτηση των πελατών της On Telecoms έχει φτάσει στο αμήν και με το δίκιο τους. Έχω ξαναγράψει ότι είναι απαράδεκτο με τόσα προβλήματα η On να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο βάζοντας διαφημίσεις σε τηλεόραση, περιοδικά και αφίσες στο δρόμο, προσελκύοντας νέους δυσαρεστημένους πελάτες. Συγκεκριμένα έχω προτείνει να σταματήσουν τις διαφημίσεις και να δώσουν […]

Internet OnTelecoms

On Telecoms | Τέσσερα “νέα” κανάλια IPTV

Η On Telecoms συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της τηλεόραση της. Χάρις στην συμφωνία με την Fox και το Discovery, oι συνδρομητές της On Telecoms μπορούν να απολαύσουν τέσσερα “νέα” διεθνή κανάλια εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τα Baby TV (αυτό το προσφέρατε ήδη βρε παιδιά, δεν είναι νέο), Discovery Civilisation, Discovery Science και Discovery Travel […]