Siemens Gigaset S670 | Τo τηλέφωνο με τη γυάλινη υφή

, Siemens Gigaset S670 | Τo τηλέφωνο με τη γυάλινη υφήΜε φινίρισμα από χρώμιο και μαύρο ματ και με νέο σχήμα βάσης σε μορφή ορθής γωνίας “L”, το Gigaset S670 είναι μία όμορφη συσκευή για το σπίτι ή το γραφείο. Το νέο αυτό τηλέφωνο κατηγορίας S (S-Class) περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο για έως 250 καταχωρήσεις στο τηλεφωνικό κατάλογο με τρείς διαφορετικούς αριθμούς για κάθε επαφή, διεύθυνση email και υπενθύμιση γενεθλίων.

Το Gigaset S670, υποστηρίζει κρυστάλλινο ήχο και ανοιχτή συνομιλία με δυνατότητα full duplex, καθώς επίσης υποδοχή για ακουστικά hands free headset. Χάρη στη νέα τεχνολογία της Siemens, ECO-DECT και τη χρήση νέων τροφοδοτικών, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως 60% σε σύγκριση με τα συμβατικά ασύρματα τηλέφωνα Siemens. Επιπλέον, η ισχύς εκπεμπόμενου σήματος του σταθμού βάσης είναι μεταβαλλόμενη και μηδενίζεται όταν το ακουστικό είναι τοποθετημένο στο σταθμό βάσης. Τέλος, όταν χρησιμοποιούνται περισσότερα από ένα ακουστικά (δυνατότητα χρήσης έως 6 ακουστικών), ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει ή απενεργοποιήσει χειροκίνητα μέσω του μενού τη λειτουργία περιορισμού ισχύος του εκπεμπόμενου σήματος, μία ρύθμιση η οποία μειώνει την εμβέλεια εκπομπής σε κλειστούς χώρους στα 25 μέτρα περίπου.

Το Gigaset S670 είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στη λιανική τιμή των €89,90.

ECO Dect
Η Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) μετατρέπει όλες τις ασύρματες συσκευές της, ασύρματα τηλέφωνα και ευρυζωνικά προϊόντα (broadband) σε ECO DECT και ECO Broadband. Αυτά τα προϊόντα που θα σηματοδοτούνται και με ειδικό λογότυπο, θα έχουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και αυξομείωσης της εκπεμπόμενης ισχύος σήματος. στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού της προγράμματος, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στις συσκευές αλλά εφαρμόζεται στη λειτουργία της εταιρίας συνολικά. Ένα ακόμα παράδειγμα αποτελεί το εργοστάσιο κατασκευής στο Bocholt της Γερμανίας. Για το περιβαλλοντικό της πρόγραμμα, η SHC έλαβε το περασμένο Σεπτέμβριο το πιστοποιητικό DIN EN ISO 14001.

Δείτε επίσης:
> Sony Cybershot T2: Αδυναμία!
> “Τρελές” πωλήσεις για το Halo 3
> Nokia E51 | Σύμβολο επικοινωνίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]