Τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών 2007 στο Vodafone live!

, Τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών 2007 στο Vodafone live!Η Vodafone, προσφέρει τη δυνατότητα και ευκολία σε όλους τους συνδρομητές της να ενημερωθούν άμεσα και γρήγορα για τα αποτελέσματα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, μέσω της ειδικά ανεπτυγμένης υπηρεσίας «Βουλευτικές Εκλογές 2007».

To Vodafone live!, σε αποκλειστική συνεργασία με το In.gr και Τα Νέα, προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να ενημερωθούν άμεσα για τις ψήφους, τα ποσοστά καθώς και τις έδρες που συγκεντρώνει κάθε κόμμα ανά Επικράτεια, Δήμο και Περιφέρεια.

Η ενότητα «Βουλευτικές Εκλογές 2007» θα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του Vodafone live!, κάτω από την ενότητα «Ενημέρωση», καθώς και άλλες σε άλλες επιμέρους σχετικές κατηγορίες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.