Bang&Olufsen BeoVision 8: Τέλειο σχήμα και εικόνα

, Bang&Olufsen BeoVision 8:  Τέλειο σχήμα και εικόναΤώρα, η οικογένεια των έξυπνων και απλών τηλεοράσεων Bang&Olufsen LCD, BeoVision 8, επεκτείνεται με την νέα έκδοση των 32 ιντσών. Κατασκευάστηκε για ανθρώπους που θέλουν μία λίγο μεγαλύτερη τηλεόραση, εξίσου απλή, με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και φανταστική απόδοση εικόνας και ήχου.

Η ηχητική απόδοση των τηλεοράσεων BeoVision 8 θέτει νέα πρότυπα για τις συμπαγείς τηλεοράσεις. Το μεγάφωνο των μπάσων που κοιτά προς τα κάτω παρέχει μια σταθερή βάση για ταινίες και μουσικά προγράμματα, ενώ τα μεγάφωνα με κατεύθυνση προς τον θεατή έχουν συντονιστεί ειδικά για την αναπαραγωγή της ανθρώπινης ομιλίας. Ο ήχος στο σύνολό του είναι εξαιρετικά φυσικός και ευκρινής, γεγονός που διασφαλίζει ότι θα έχετε την αίσθηση ότι οι φωνές έρχονται κατευθείαν από την οθόνη.

Με την έκδοση των 32 ιντσών, οι πελάτες που θα επιθυμούσαν να έχουν την BeoVision 8 για πιο αποκλειστικές περιπτώσεις θέασης, θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της απλότητας και της ευκολίας στη χρήση της, όπου καμία περιττή λειτουργία δεν ενοχλεί την εμπειρία. Όλες οι επιλογές ως προς την απόδοση της τηλεόρασης είναι οι ίδιες με αυτές τις έκδοσης των 26 ιντσών. Με τη λειτουργικότητα BeoLink και τις επιπλέον συνδέσεις εικόνας, μπορεί εύκολα να συμπεριληφθεί σε μια βολική μονάδα plug-and-play.

Η οθόνη των 32 ιντσών της Bang & Olufsen έχει βασιστεί στην ίδια προοδευτική τεχνολογία οθονών με αυτή της έκδοσης των 26 ιντσών. Η επιφάνεια εκπομπής φωτός διασφαλίζει τέλεια αντίθεση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν παρακολουθείτε τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear BO

Bang & Olufsen BeoTime, Μαγικό ξύπνημα

Το πρωινό ξύπνημα μπορεί να γίνει πιο γλυκό με το ντιζαϊνάτο ξυπνητήρι της Bang & Olufsen (Β&Ο). O κατασκευαστής που ξέρει πως να συναρπάζει τις αισθήσεις μας, αυτή τη φορά δημιουργεί το BeoTime για να κάνει το πρωινό μας ξύπνημα όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Το αλουμινένιο ραβδί της B&O ενσωματώνει τρία LCD panel ανάλυσης 48×33 […]

Τηλεοράσεις BO

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο V23 της Bang & Olufsen

Αποκλειστικά στο techblog.gr η νέα τηλεόραση Plasma 103 ιντσών της Bang & Olufsen κατασκευασμένη στο χέρι! Η V23 παρουσιάστηκε στην έκθεση Millionaires’ Fair στη Μόσχα, τη μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο.

Τηλεοράσεις BO

H Bang & Olufsen ανακοινώνει την πρωτότυπη τηλεόραση V23

V23 είναι ο τίτλος αυτής της εξατομικευμένης και κατασκευασμένης στο χέρι λύσης home cinema των 103 ιντσών της Bang & Olufsen, που ενσωματώνει απόδοση αιχμής στον ήχο, την εικόνα, την ενοποίηση και τις εκπληκτικές μηχανικές λύσεις, ενώ όλα ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο που παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Beo5.

Home Cinema BO

Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου

Το BeoLab 9 αποτελεί ισχυρή δήλωση των ικανοτήτων της B&O στον ήχο και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και είναι επίσης το τέταρτο ηχείο που εφαρμόζει την τεχνολογία του ακουστικού φακού (Acoustic Lens Technology) στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.