Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio

, Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal AudioΑν είστε φίλος του Οικιακού Κινηματογράφου και των Multimedia, τότε σίγουρα θα θέλετε την καλύτερη απόδοση από τις συσκευές σας. Εν τούτοις όσο αναφορά τον καθαρισμό της τηλεόρασης, της βιντεοκάμερας, των φακών της φωτογραφικής σας μηχανής, των monitor υψηλής ανάλυσης και άλλων οθονών απεικόνισης βίντεο, ενδέχεται να προκαλέσετε καταστροφή του εξοπλισμού σας και υποβάθμιση της ποιότητας – ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα κοινό καθαριστικό τζαμιών.

Αν και αυτά τα καθαριστικά μπορούν να αφαιρέσουν τη σκόνη και τις δαχτυλιές, αφήνουν συνήθως αρκετά έντονους λεκέδες και ίχνη. Τα καθαριστικά τζαμιών μπορεί επίσης να στάξουν μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης και να εισέλθουν στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά της συσκευής σας προτού προλάβετε να καθαρίσετε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ακριβή ζημιά, ακόμα και πλήρη καταστροφή της συσκευής σας.

Τα καθαριστικά της Crystal Audio είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ενοχλητικά ίχνη, ενώ το μαλακό πανί μικρο-ινών γυαλίζει οθόνες και φακούς για απόλυτη καθαρότητα και ζωντάνια χρώματος. Αντί για υπολείμματα σκόνης, θαμπάδα και γρατζουνιές, θα απολαύσετε μια καθαρή και ζωντανή εικόνα υπέρτατης ευκρίνειας.

Crystal Audio ειδικό καθαριστικό ΚΙΤ οθόνης CCS19: 200ml (18,95€)
-Ισχυρό καθαριστικό διάλυμα που απομακρύνει σκόνη, βρωμιές και δαχτυλιές
-Εξελιγμένη φόρμουλα χάρη στην οποία το καθαριστικό διάλυμα δε στάζει, ούτε αφήνει ίχνη και λεκέδες όπως τα κοινά καθαριστικά
-ΚΙΤ που περιλαμβάνει πανί ειδικής ύφανσης με μικρο-ίνες και βουρτσάκι για τις δύσκολες γωνίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές χωρίς να γδέρνουν την οθόνη σας.

Δείτε επίσης:
> Οι τηλεοράσεις Pioneer Kuro σε επιλεγμένα καταστήματα
> Toshiba, το πρώτο βήμα στον κόσμο της Υψηλής Ευκρίνειας
> Sony BRAVIA W3000: Η εξέλιξη της ποιότητας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα CrystalAudio

Clean Screen | και καθαρίσατε

Τα καθαριστικά CLEAN SCREEN της Crystal Audio είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ενοχλητικά ίχνη, ενώ το μαλακό πανί μικρο-ινών γυαλίζει οθόνες και φακούς για απόλυτη καθαρότητα και ζωντάνια χρώματος. Αντί για υπολείμματα σκόνης, θαμπάδα και γρατζουνιές, θα καθαρίσετε τέλεια τις οθόνες των αγαπημένων σας μικροσυσκευών.

Ήχος CrystalAudio

Παρουσίαση: Ασύρματοι ενισχυτές Crystal Audio

Το σαλόνι μας είναι γεμάτο σκόρπια καλώδια στο πάτωμα και δεν μας απασχολεί μόνο η γκρίνια της συμβίας μας αλλά επηρεάζεται και το αισθητικό μας κριτήριο. Προσπαθούμε να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί και τις μοκέτες. Τη λύση για όλους εμάς έρχεται να δώσει η Crystal Audio που εμπλούτισε τη γκάμα ασύρματων ενισχυτών (ναι […]