HUMAX LDE HD 32S με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη υψηλής ευκρίνειας

Διαθέσιμη πλέον η πολυαναμενόμενη LCD τηλεόραση από την HUMAX στις 32″ με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη υψηλής ευκρίνειας, LDE 32S. Η Humax με τη σειρά LDE HD, δίνει πλέον την πραγματική διάσταση στο High Definition, προσφέροντας την απόλυτη συσκευή τηλεόρασης.

Με δύο μοντέλα, στις 32″ και 40″, η HUMAX καταρρίπτει τον μύθο του HD Ready και του High Definition μέσω αμφιβόλων πηγών. Τα δυο μοντέλα LDE HD 32S και LDE HD 40S προσφέρουν την ολοκληρωμένη λύση, καθώς πέρα από την τηλεόραση δεν απαιτείται καμία άλλη συσκευή για να απολαύσει ο χρήστης την ευκρίνεια που επιθυμεί, αφού η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή με MPEG 4/DVB-S2 καθώς και θύρα Common Interface για χρήση Module και αποκωδικοποίηση οποιουδήποτε πακέτου.

Η υψηλή ευκρίνεια μέσω εικόνων εκπληκτικής διαύγειας με περισσότερα από 1 εκατομμύριο pixels στην οθόνη και η δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού δίσκου για μεταφορά αρχείων μέσω θύρας USB 2.0, υπάρχει και στα δυο μοντέλα. Από πλευράς διαχείρισης εικόνας παρέχονται δυνατότητες Picture in Picture (PIP) και Dual Screen (DS).

Παράλληλα ο τρισδιάστατος ήχος μέσω του συστήματος virtual surround και του πολυλειτουργικού SRS TruSurround XT/Dolby Digital AC3, μεταφέρει το θεατή στο επίκεντρο της απόλαυσης του Home Cinema. Η σειρά LDE HD της HUMAX κατέχει δύο βαβεία, Plus Χ Award, για την καινοτομία και το καινοτόμο σχεδιασμό των συσκευών της. Τα παραπάνω μοντέλα έχουν ανάλυση 1366×768 pixels, Dynamic Contrast 6000:1, γωνία θέασης εκτείνεται στις 178 μοίρες και χρόνο απόκρισης 8ms. Διαθέτουν ελληνικό μενού, ελληνικό teletext και 2 Χρόνια εγγύηση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Humax

Humax iCord HD | Δορυφορικός δέκτης με δύο tuner High-Definiton

Η Humax καινοτομεί για ακόμη μια φορά, οδηγώντας τις εξελίξεις στην νέα εποχή για την τηλεόραση και την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας, λανσάροντας τον πολύαναμενόμενο δέκτη iCord HD PVR. Ο iCord HD PVR είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία MPEG-4/ DVB-S2, χαρίζοντας την δυνατότητα εγγραφής ποιοτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας με 1080i.

Μικρά νέα Humax

Δείτε High Definition με το πακέτο της Humax

Η HUMAX έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση του EURO 1080, του πρώτου καναλιού υψηλής ευκρίνειας στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα πλήρες «πακέτο HDTV» για ατελείωτες ώρες υψηλής ευκρίνειας. Το πακέτο αποτελείτε από τον δορυφορικό δέκτη HUMAX HDCI 2000 και την smart card του EURO 1080.

Μικρά νέα Humax

Ανακοίνωση της Humax σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων της

Η MAJAR., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HUMAX στην Ελλάδα, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως για οποιαδήποτε αγορά προϊόντων HUMAX, θα πρέπει να ζητούν την γραπτή εγγύηση της αντιπροσωπείας, η οποία συνοδεύει κάθε προϊόν και ισχύει για 2 χρόνια.

Τηλεοράσεις Humax

Δείτε High Definition μέσα από μια τηλεόραση HUMAX

Η HUMAX έρχεται για μια ακόμη φορά να ταράξει τα νερά και να δώσει την πραγματική διάσταση στο High Definition, προσφέροντας την απόλυτη συσκευή τηλεόρασης με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη Υψηλής Ευκρίνειας. Με δύο μοντέλα, στις 32″ και 40″, η HUMAX καταρρίπτει τον μύθο του HD Ready και του High Definition μέσω αμφιβόλων πηγών, και προσφέρει […]