Η LG λανσάρει τη νέα σειρά Full HD LCD τηλεοράσεων

Η LG ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας σειράς premium Full HD (υψηλής ευκρίνειας) LCD τηλεοράσεων για το 2007. Οι σειρές LY95 και LF65 τηλεοράσεων LCD αποδίδουν φυσικές και σχεδόν ‘ζωντανές’ εικόνες με ανάλυση 1920 x 1080p, ενώ διαθέτουν και την αποκλειστική τεχνολογία της LG, XD Engine, για βελτίωση της εικόνας.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία της LG, XD engine, η οποία τους επιτρέπει να προβάλουν video από πηγές Full HD 1080p στη φυσική τους ανάλυση χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Οι Full HD LCD τηλεοράσεις διαθέτουν λόγο αντίθεσης 6000:1 και χρόνο απόκρισης κάτω από 6 milliseconds.

Οι Full HD LCD τηλεοράσεις της LG είναι ιδανικές για ταινίες: Η επεξεργασία full HD της LG μεταφέρει τα χαμηλής ανάλυσης αναλογικά σήματα σε σχεδόν υψηλής ανάλυσης επίπεδα (1080p) και αναπαράγει καθαρές εικόνες χωρίς θολούρα και παραμορφώσεις, η τεχνολογία Intelligent Eye βελτιώνει τη φωτεινότητα και την αντίθεση, ενώ το αποκλειστικό Dimple Speaker της LG παρέχει καθαρό και δυνατό ήχο σε κάθε ένταση, δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης. Τέλος για τη μέγιστη δυνατή απόλαυση, οι τηλεοράσεις μπορούν να περιστραφούν μέχρι 30 μοίρες.

Η σειρά Full HD LCD τηλεοράσεων LY95 ενώνει το κλασικό design με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που υπάρχουν διαθέσιμες για τις τηλεοράσεις. Διατίθενται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και στις δύο όψεις δημιουργώντας έτσι μια ενιαία αισθητική από κάθε οπτική γωνία, ενώ οι ασημένιες λεπτομέρειες στη βάση, δίνουν το κάτι παραπάνω στην όλη εμφάνιση.

Η μινιμαλιστικού σχεδιασμού σειρά Full HD LCD τηλεοράσεων LF65 της LG περιλαμβάνει επίσης το νέο κυματιστό σχέδιο στη βάση του πλαισίου, ενώ το μοντέρνο design με το ματ φινίρισμα, δεν δημιουργεί φανταχτερούς περισπασμούς που τραβούν την προσοχή από την οθόνη. Και το δύο μοντέλα LCD προσφέρουν την τεχνολογία True Viewing Angle, η οποία ελαχιστοποιεί τις αλλοιώσεις των χρωμάτων και παρέχει σταθερές και ακριβείς εικόνες από κάθε γωνία.

Η αποκλειστική τεχνολογία της LG Dimple Speaker έχει εφαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα των τηλεοράσεων για καθαρό και δυνατό ήχο. Η συνδεσιμότητα SimpLink της LG δίνει στους χρήστες απόλυτο έλεγχο σε σχέση με τον συμβατικό εξοπλισμό, όπως τα DVD players και τα home theatres με ένα μόνο remote control. Όλα αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν 2 HDMI ports για τη μέγιστη συνδεσιμότητα με κονσόλες παιχνιδιών και ψηφιακές βιντεοκάμερες.

Για την προώθηση αυτών των νέων full HD τηλεοράσεων και της εμπειρίας θέασης που προσφέρουν, η LG προχώρησε σε χορηγία του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, διοργανώνοντας έναν online διαγωνισμό κατά τον οποίο θα δοθούν ως βραβεία τηλεοράσεις της σειράς LY95.

Οι νέες τηλεοράσεις της LG είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών για να εξυπηρετήσουν τόσο τις διαφορετικές ανάγκες χώρων όσο και τα διαφορετικά budgets των καταναλωτών. Η σειρά LY95 είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 37, 42 και 47 52 ιντσών και η σειρά LF65 είναι διαθέσιμη σε 37, 42 και 47 ίντσες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.