LG PG6000 | Plasma με απόλυτα λεία εμφάνιση χωρίς πλαίσιο

, LG PG6000 | Plasma με απόλυτα λεία εμφάνιση χωρίς πλαίσιοΗ LG Electronics ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση της μινιμαλιστικής, screen-only τηλεόρασης plasma PG6000. Πρόκειται για την πιο λεία τηλεόραση που έχει δημιουργηθεί ως τώρα, η οθόνη της καλύπτει όλο το μπροστινό της μέρος χωρίς πλαίσιο. Μοιάζει με κομψοτέχνημα που κοσμεί τον τοίχο, χωρίς παράλληλα να υστερεί σε ποιότητα εικόνας.

Η LG PG6000 ενσωματώνει οθόνη και τηλεόραση σε ένα σύνολο, αφήνοντας στο παρελθόν το βαρύ «δέσιμο» που πλαισίωνε ως τώρα τις οθόνες των τηλεοράσεων plasma. Η PG6000 μοιάζει με μαύρη, ενιαία γυάλινη επιφάνεια, κρεμασμένη στον τοίχο. Η συγκεκριμένη τηλεόραση, παρόλα αυτά, δε θυσίασε την ποιότητα για χάρη της καλαισθησίας. Μπορεί, λοιπόν, να είναι περήφανη για τον μεγαλύτερο στη βιομηχανία λόγο αντίθεσης 30.000:1 και την τεχνολογία (fluid motion) που εξασφαλίζει ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) μεγαλύτερο από 180 Hz. Χάρη σε αυτές της τεχνολογίες: η απόδοση εικόνας στην PG6000 έλαβε πιστοποιητικό THX Display, σήμα κατατεθέν για τη βιομηχανία στην ποιότητα της εικόνας του video, ενώ η LG Electronics αναδείχθηκε ως μία από τις πρώτες mainstream εταιρίες ηλεκτρονικών που απέκτησε πιστοποιητικό για plasma HDTV.

H PG6000 χρησιμοποιεί το σύστημα μη ορατών ηχείων της LG, που βελτιώνει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τον ήχο της τηλεόρασης. Αντί να καλύπτονται τα ηχεία με το γνωστό, άκομψο πλέγμα, αυτό το μοναδικό, προσεκτικά ρυθμισμένο από το φημισμένο ειδικό του ήχου κ. Mark Levinson σύστημα, προσφέρει στους θεατές μία εκπληκτικά πλούσια και ζωντανή ποιότητα ήχου, χρησιμοποιώντας ολόκληρη την τηλεόραση σαν ηχητική επιφάνεια.

Επίσης, χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα και αναβαθμισμένα για το 2008 panel, καθώς και το LG Dual XD Engine της LG. Χάρη σε αυτά, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζουν τα μάτια τους. Η LG σχεδίασε τη συγκεκριμένη τηλεόραση με σκοπό να προσελκύσει καταναλωτές που θέλουν η τηλεόρασή τους να προσφέρει πολλά περισσότερα από την καλή ποιότητα εικόνας. Αυτή η τηλεόραση απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μια τηλεόραση που να προσαρμόζεται απόλυτα στο χώρο χάρη στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό της, τον οποίο η τεχνολογία της LG έκανε πραγματικότητα.

LG PG6000
Μη ορατά ηχεία
Νέο panel (2008)
Αναλογία αντίθεσης 30.000:1
Dual XD Engine
ΤΗΧ/ISF
Clear Voice
AV Mode/ 4 HDMI / USB2.0 Stylish OSD Design
Εγγύηση 100.000 ωρών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
papado

Φαίνεται ιδιαίτερα αξιoλογη η LG PG6000. Τι αναλυση εχει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.