H MIRAI προσφέρει 3ετή εγγύηση για όλες τις τηλεοράσεις LCD

, H MIRAI προσφέρει 3ετή εγγύηση για όλες τις τηλεοράσεις LCDΗ MIRAI ανακοίνωσε σήμερα, στα πλαίσια της έκθεσης CEBIT 2007, ότι θα επεκτείνει την εγγύηση για τις τηλεοράσεις LCD σε τριετούς διάρκειας, μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της αγοράς υπηρεσία. Η MIRAI είναι από τις πρώτες εταιρίες παραγωγής τηλεοράσεων LCD που προσφέρουν αυτού του είδους την εγγύηση, παίζοντας έναν ηγετικό ρόλο στην αγορά και δημιουργώντας νέα ποιοτικά standards για τους καταναλωτές.

Η τριετής εγγύηση παραλαβής, επισκευής και επιστροφής θα ισχύσει αναδρομικά για την κάλυψη των πελατών που έχουν ήδη αγοράσει τηλεοράσεις LCD της MIRAI.

Με την εισαγωγή της στην ευρωπαϊκή αγορά από το Δεκέμβριο του 2005 και έπειτα, η MIRAI έχει διαγράψει μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία με την παροχή οθονών υπολογιστών LCD και τηλεοράσεων LCD στις αγορές όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών όπως: η Ολλανδία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, οι Σκανδιναβικές χώρες και η Ιταλία.

Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα τηλεοράσεων LCD ευρείας οθόνης (widescreen) που ξεκινούν από αυτές των 22 ιντσών και φτάνουν έως και αυτές των 42 ιντσών πλήρους υψηλής ευκρίνειας (FULL HD), καθώς και ελκυστικές τιμές, η MIRAI έχει αναδειχθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα στους καταναλωτές προϊόντων digital home entertainment. Σημειώνεται ότι η γκάμα οθονών υπολογιστών LCD υποστηρίζεται ήδη από τριετή εγγύηση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.