Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]


Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.
Η έλλειψη πλαισίων σε αυτές τις τηλεοράσεις είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο ο μη περιορισμός μεγέθους σε ίντσες είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τέχνασμα. Με την τεχνολογία MicroLED, η Samsung ισχυρίζεται ότι αυτές οι τηλεοράσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν ανάλυση 10K, καθώς η ανάλυση κλιμακώνεται παράλληλα με το συνολικό μέγεθος της οθόνης. Είδαμε μια οθόνη MicroLED 146 ιντσών πέρυσι και η Samsung έχει προχωρήσει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τοποθετώντας μια οθόνη 219 ιντσών στο φετινό CES.
Φυσικά, το ευρύ κοινό δεν θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του προς το παρόν τις τηλεοράσεις MicroLED αυτού του μεγέθους,η Samsung όμως επιδιώκει την κυκλοφορία του μοντέλου των 75 ιντσών, το 2020. Πρόκειται σίγουρα για μια αρκετά δαπανηρή υπόθεση, που θα δούμε να εξελίσσεται στο άμεσο μέλλον, αλλά όσον αφορά την καινοτομία, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η εταιρεία στοιχηματίζει πολύ στην τεχνολογία MicroLED.
Προς το παρόν, όσοι επισκεφτούν φέτος την Έκθεση τεχνολογίας θα μπορέσουν να τη θαυμάσουν από κοντά. Θα πρέπει να τονίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019.
MicroLED τηλεοράσεις είναι μέλλον, λέει Samsung [CES 2019], Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.