Ένα υπέροχο πλάσμα

, Ένα υπέροχο πλάσμαΆρτι αφιχθείσα από την Ιαπωνία είναι η νέα τηλεόραση πλάσμα PDP-428XD της Pioneer. Μετράει μερικές ημέρες παρουσίας στη χώρα μας και οι πρώτες εντυπώσεις, μιας και την έχουμε δει στην επίσημη παρουσίασή της στη Ρώμη, είναι εξαιρετικές. Το πλάσμα πάνελ 42 ιντσών, είναι 8ης γενιάς με ανάλυση 1024×768 pixels και κοντράστ 16.000:1. Ενσωματώνει ψηφιακό δέκτη DVB-T, ηχεία και τρεις εισόδους HDMI.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Gear Pioneer

Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να […]

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.