Samsung | Crystal Design Flat Panel

, Samsung | Crystal Design Flat PanelH Samsung πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Crystal Design LCD και PDP στη Διεθνή Έκθεση IFA 2008, μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 29 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου. Η σειρά των τηλεοράσεων Crystal Design 750, 780 και 950 θα διατίθεται στην Ευρώπη από το Σεπτέμβριο του 2008.

Τα νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας της σειράς 750 και 950 ανέδειξαν τα νέα αυτά προϊόντα Crystal Design από τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung. Θα είναι οι πρώτες τηλεοράσεις στην Ευρώπη που θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται με τα οικιακά δίκτυα για λήψη αρχείων multimedia και θα διαθέτουν ενσωματωμένο περιεχόμενο και δυνατότητα λήψης RSS feeds απευθείας από το διαδίκτυο προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών για πολυμέσα. Η σειρά 950 θα διατίθεται σε κομψό Platinum Μαύρο χρώμα και θα συνδυάζει τη νέα λειτουργία συνδεσιμότητας πολυμέσων, το περιεχόμενο και το USB HD playback με την τεχνολογία LED backlight της Samsung. Η σειρά 780 θα συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED, που προσφέρει εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων και ποιότητα εικόνας, όντας παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον, αλλά δίχως την αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα multimedia.

Η Samsung, ως ηγέτης στην αγορά τηλεοράσεων στην Ευρώπη αφού κατέχει περισσότερο από το 1/5 των πωλήσεων στις τηλεοράσεις παγκοσμίως, καθιστά σαφές πως κλειδί της φιλοσοφίας της αποτελεί η καινοτόμος σκέψη γύρω από την επόμενη γενιά προϊοντικών χαρακτηριστικών. Ακολουθώντας τη θετική ανταπόκριση της αγοράς στη σειρά 6 Crystal Design, τα νέα προϊόντα θα διατηρήσουν τα λεπτά χαρακτηριστικά τους που είναι ενδεικτικά της σειράς Crystal Design – λεπτή εμφάνιση, κομψή λεπτομέρεια – ενώ, παράλληλα, θα συνδυάζουν νέα χρώματα και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Η Samsung θα παρουσιάσει την καινοτόμο νέα σειρά Crystal Design στη Διεθνή Έκθεση IFA στην Αίθουσα 20/ Περίπτερο 101 από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2008 στο Βερολίνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.