Νέα σειρά τηλεοράσεων LCD Aquos RD2E στα 100HZ, από τη Sharp

, Νέα σειρά τηλεοράσεων LCD Aquos RD2E στα 100HZ, από τη SharpΜε χρόνο απόκρισης 4msec (εκτός LC-42RD2E, 6msec) και με τη νέα τεχνολογία 100Hz Double Frame Driving της Sharp, η απεικόνιση κίνησης στην τηλεόραση Aquos LCD είναι ζωντανότερη, πιο «ρευστή» και πιο κρυστάλλινη από ποτέ. Η παρακολούθηση των αγώνων και των ταινιών δράσης θα γίνει μία πραγματική απόλαυση!

Η κομψή μαύρη λάκα και οι αρμονικές γραμμές που χαρακτηρίζουν τον σχεδιασμό της SHARP, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του εφευρέτη των LCD, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα στο οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντισταθείς.

Τα μοντέλα που αποτελούν την νέα σειρά της SHARP είναι η LC-32RD2E, LC-37RD2E και LC-42RD2E, χρησιμοποιούν τα τελευταίας γενιάς Panel της SHARP με ανάλυση 1366 x 768 και λόγο αντίθεσης 1.800:1 (Dynamic Contrast 10,000:1). Επίσης, χάρη στην γωνία θέασης 176º σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τηλεόραση από οποιαδήποτε γωνιά του καναπέ σας, καθώς η πιστότητα των χρωμάτων και η αντίθεση παραμένουν αναλλοίωτα.

Η αυτόματη ρύθμιση του contrast βελτιστοποιεί την απόδοση των λεπτομερειών σε κάθε πλάνο με αποτέλεσμα μια πιο ζωντανή και ρεαλιστική εικόνα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Όμως δεν είναι μόνο η ποιότητα της εικόνας που προκαλεί κάποιον να αγοράσει μία LCD RD2E. Η αυτόματη ρύθμιση ήχου (AVC) ισοσταθμίζει τις στάθμες των διαφόρων καναλιών στην ένταση που έχετε ήδη ρυθμίσει. Η λειτουργία Clear Voice εξασφαλίζει την καθαρή απόδοση των διαλόγων, τα ηχεία των 10Watt (LC-42RD2E,15 Watt) και το σύστημα επεξεργασίας του ήχου ΒΒΕ, μετατρέπουν το σαλόνι σε πραγματικό home cinema κάνοντας τις ταινίες δράσης πραγματική απόλαυση. . Η λειτουργία OPC ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα ανάλογα με τον φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο και σε εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα νέα μοντέλα της σειράς RD2E είναι πλήρως εξοπλισμένα με 2 συνδέσεις SCART, 2 HDMI, καθώς επίσης και οι συνδέσεις AV/SVideo IN, VGA IN, RS-232C και Audio Out επιτρέποντας έτσι εύκολη σύνδεση με κάθε πηγή.

Τέλος, όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επίγειο ψηφιακό δέκτη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
poseras

Δεν με ενθουσιάζει και πολύ “….χρησιμοποιούν τα τελευταίας γενιάς Panel της SHARP με ανάλυση 1366 x 768…”. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι έχει χαλάσει ο κόσμος με τις Full HD και μιλάμε ακόμα για τελευταία γενιά 1366×768? ahahahahaha

dlymper

Sigoura den akougetai poly kalo to 1366×768, alla ta 100Hz ta blepeis aop tin prwti mera me klasiki TV, DVD, otidhpote… Pote psiteveis 8a er8ei o kairos na xrhsimopoihseis ta 1920×1080?

Skalex

Μαλλον ομως δεν εχεις υποψιν σου οτι δεν εχει βγαλει καμια εταιρια ακομα Full HD με 100ΗΖ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.