Η Sharp παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Full HD LCD στα 100Hz

, Η Sharp παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Full HD LCD στα 100HzΗ νέα σειρά Aquos XL1 της Sharp, σε 46 και 52 ίντσες, είναι Full High Definition (1920×1080 pixels) και διαθέτει την νέα τεχνολογία 100Hz Double Frame Driving της SHARP και χρόνο απόκρισης 4msec για τέλεια και πιο ζωντανή απεικόνιση της κίνησης.

Μοναδική τεχνολογία SHARP και άριστος σχεδιασμός, συνδυάζονται και δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα. Η νέα σειρά, made in Japan, διαθέτει το νέο σύστημα οπίσθιου φωτισμού (RGB Plus+ 1 πορφυρό), τεσσάρων βασικών χρωμάτων διευρύνοντας την χρωματική παλέτα, για την απόδοση φυσικού, καθαρού κόκκινου. Επίσης, τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το ολοκληρωμένο σύστημα επεξεργασίας της εικόνας TruD

Τα μοντέλα που αποτελούν την νέα σειρά της SHARP είναι η LC-46XL1E και LC-52XL1E και χρησιμοποιούν τα τελευταίας γενιάς Panel της SHARP με ανάλυση 1920 x 1080 και λόγο αντίθεσης 2,000:1 (Dynamic Contrast 10,000:1). Επίσης, χάρη στην γωνία θέασης 176º σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τηλεόραση από οποιαδήποτε γωνιά του καναπέ σας, καθώς η πιστότητα των χρωμάτων και η αντίθεση παραμένουν αναλλοίωτα.

Η μοναδική και κρυστάλλινη ποιότητα της εικόνας δεν είναι ο μόνος λόγος για κάποιον για να αγοράσει μία LCD XL1E. Η λειτουργία Clear Voice εξασφαλίζει την καθαρή απόδοση των διαλόγων, τα ηχεία των 15Watt μετατρέπουν το σαλόνι σε πραγματικό home cinema κάνοντας τις ταινίες δράσης πραγματική απόλαυση. Η λειτουργία OPC ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα ανάλογα με τον φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο και σε εξοικονόμηση ενέργειας. Τέλος, οι προηγμένες ψηφιακές συνδέσεις υποστηρίζουν με άνεση σήμα HD 1080p.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Την τηλεόραση την απέκτησα προ ημερών . Σαν πρώτη επαφή είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο με καταπληκτικό μαύρο που όμως όταν σβήσουν τα φώτα γίνετε γκρι – μπλε . Στα συν της η κοφτερή ευκρίνεια που μαγεύει ιδικά σε BR & HD-DVD , Τα ζωντανά χρώματα και η κίνηση ¨αλοιφή ¨πρωτόγνωρη για την τεχνολογία LCD.
Έχει όμως κι ένα ελάττωμα. Οι ρύθμισης των χρωμάτων out of the box είναι αλλού γι αλλού και χρειάζεται επέμβαση από το service menu για να έρθει στα ίσια της . ν γίνει αυτό τότε μιλάμε για την καλύτερη ίσος Lcd TV σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.