Sony Bravia E4000 | Μια καλλιτεχνική πινελιά στο χώρο σας

, Sony Bravia E4000 | Μια καλλιτεχνική πινελιά στο χώρο σαςΜε τη νέα σειρά BRAVIA E4000 μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας καλλιτεχνική πινελιά στο χώρο σας και να δώσετε σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Τα μοντέλα της νέας σειράς Sony BRAVIA προχωρούν πολύ πιο μακριά από τα παραδοσιακά μοντέλα τηλεόρασης και αποδεικνύουν ότι η τηλεόρασή σας δεν χρειάζεται να είναι ένα βαρετό μαύρο ορθογώνιο που καταλαμβάνει απλά χώρο όταν δεν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Τα μοντέλα των 32 και των 40 ιντσών συνοδεύονται από βάση, ενώ μπορούν επίσης να αναρτηθούν και στον τοίχο, έτσι ώστε να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του χώρου στον οποίο ζείτε, μαζί με άλλα έργα τέχνης. Τη σειρά συμπληρώνει ένα μικρότερο μοντέλο 26 ιντσών – που διαθέτει και αυτό δυνατότητα ανάρτησης στον τοίχο – το οποίο είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε γραφείο ή τραπέζι μαζί με άλλες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τα μοντέλα της σειράς E4000 είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία Picture Frame και μπορούν να προβάλλουν στην οθόνη την αγαπημένη σας εικόνα, ανάλογα με τη διάθεσή σας ή το φωτισμό του δωματίου. Είτε υποδέχεστε καλεσμένους για δείπνο, είτε απλά χαλαρώνετε, η λειτουργία Picture Frame μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε ένα «λευκό καμβά», ο οποίος παρουσιάζει τις πολύτιμες εικόνες σας με ποιότητα «like no other».

Στη λειτουργία Picture Frame προβάλλονται εικόνες ποιότητας HD με ζωντανά, θερμά χρώματα και εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας. Αντίθετα με την κανονική λειτουργία τηλεοπτικής προβολής, η φωτεινότητα της εικόνας μειώνεται ώστε να μιμηθεί τη φωτεινότητα ενός πραγματικού πίνακα.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα μοντέλα της σειράς BRAVIA E4000 προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, είτε απολαμβάνετε την προβολή τηλεοπτικών εκπομπών, DVD, ταινιών σε δίσκους Blu-ray, τα τελευταία παιχνίδια για την κονσόλα PLAYSTATION3 ή υλικό HD από τη βιντεοκάμερα Handycam.

Το κορυφαίο μοντέλο των 40 ιντσών είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία x.v.Colour που προσφέρει μια διευρυμένη, ζωντανότερη παλέτα χρωμάτων όταν η τηλεόραση δέχεται σήμα από συμβατές συσκευές. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία PhotoTV HD, εξασφαλίζοντας εκπληκτικά ζωντανή αναπαραγωγή φωτογραφιών από συμβατές συνδεδεμένες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot ή συμβατές ψηφιακές κάμερες SLR.

Τα νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο και καφέ χρώμα (dark walnut), τα οποία εντάσσονται αρμονικά σε κάθε μοντέρνο ή παραδοσιακό εσωτερικό χώρο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gorgonitsa

teleia oti xreiazomaste gia na vlepoume tainies tou tarantino!!!!!!!!

tasosvel

κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω την tv μου . Τώρα είμαι στο ψάξιμο αλλά περιμένω λίγο να πέσουν οι τιμές των full hd για να αγοράσω:)

tasosvel

32άρα σκέφτομαι να πάρω, δεν πιστεύω οτι χρειάζομαι πιο μεγάλη. Το δωμάτιο που θέλω να την βάλω δεν είναι και τεράστιο και πιστεύω μια μεγαλύτερη θα είναι κουραστική 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.