Sony, Ανακοίνωσε ότι πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο PlayStation 4 σε 24 ώρες

Σε σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε πριν από λίγο, η Sony έκανε γνωστό ότι πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο κονσόλες PlayStation 4, μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση της διάθεσης του PS4 στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Να θυμίσουμε ότι η κονσόλα έγινε διαθέσιμη στις 15 Νοεμβρίου (την ίδια μέρα κάναμε unboxing της κονσόλας, αλήθεια εσείς το είδατε; Α, ναι… δείτε και screenshots από το μενού εδώ).

Στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, το Sony PlayStation 4 αναμένεται να φτάσει στις 29 Νοεμβρίου, ενώ στην χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία έχει στόχο την πώληση 3 εκατομμυρίων PS4 έως στο τέλος της χρονιάς.

PlayStation 4, Sony, Ανακοίνωσε ότι πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο PlayStation 4 σε 24 ώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AnakinSkywalker

Πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί.

Alex

Πιστευω πως ο στοχος των 3 μυριων ειναι εφικτος, εχουν κανει πολυ καλη δουλεια!

patentas

Εγω θα συμπλήρωνα στον Alex οτι το δίνουν σε πολύ καλή τιμή. 400€ Launch price, σε αντίθεση με τα 600€ που είχε το 3! Αυτά έχουν τα APU’s… και βέβαια για αυτό ευθύνεται η AMD που γενικά πουλάει τα προιόντα της σε πολύ χαμηλή τιμή!! Καλο και για τους pc gamers γιατί (εγω πιστεύω) οτι επειδή η αρχιτεκτονική των κονσολών είναι πλέων όπως και στα pc, απο εδω και πέρα τα games που θα είναι port απο κονσόλες δεν θα έχουν τόσα προβλήματα συμβατότητας όπως στο παρελθόν.. Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι οτι τα παιχνίδια ζητάνε πολύ ram, έπειδή τα σχεδίασαν πιο πολύ για κονσόλες (που έχουν 6-8gb) οπότε δεν το άλλαξαν καθόλου αυτό στα pc’s.

Alex

Πολύ σωστά,παράδειγμα το επερχόμενο watch dogs,απαιτεί όπως το cod ghost 6 gb ram απο το pc! Ευτυχώς που σε γενικές γραμμές οι τιμές των ram δεν είναι υψηλές.

pet

Παιδια,γνωριζετε ποτε ερχεται Κυπρο?

Κωνσταντινος

Εμπαινε Sony.Πιστευω κι εγω πως πηραν ενα μαθημα απο τις πωλησεις του 3 και αυτη την φορα η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι αψογη,οπως και η φιλικοτητα προς τους gamers.Αντε να ερθει κι Ελλαδα να χαρουμε κι εμεις.

Lefteris

Το ότι έρχονται σε εμάς πιο μετά δεν είναι κακό, για τον απλούστατο λόγο ότι οποίο πρόβλημα υπάρξει, bugs κλπ το πιο πιθανό είναι να το υποστούν πρώτα οι άλλοι οπότε ή θα γνωρίζουμε τι παίζει ή ακόμα καλύτερα θα έχει διορθωθεί!

Τασος

Κωστα μια ερωτηση σε σενα και οποιος αλλος γνωριζει ας μου απαντησει…
Πηγα προχθες στο Media Markt να προπαραγγειλω το PS4…και ενω ηθελα το bundle με καμερα, 2ο χειριστηριο, killzone…μου ειπε το παληκαρι εκει…οτι για προπαραγγελειες η Sony τους εχει δωσει τη δυνατοτητα μονο για το απλο bundle (409 ευρω). Ισχυει κατι τετοιο ? Δηλαδη εγω που θελω το αλλο bundle τι πρεπει να τους πω ?

Tassos

Κωστα μια ερωτηση και οποιος αλλος γνωριζει κατι ας μου απαντησει…
Πηγα προχθες στο Media Markt για να προπαραγγειλω το PS4 και ενω ηθελα το full πακετο (αυτο που εχει 509)…το παληκαρι εκει μου ειπε οτι η SONY τους επιτρεπει να δεχονται προπαραγγελειες μονο για το απλο πακετο (409). Εγω που θελω το full πακετο αντι του απλου τι πρεπει να κανω ?

Αποστόλης Ρόδος

Sony PlayStation είναι αυτό… να μη πουλήσει έτσι?

Nio

Παιδια εγω θελω απο την AMD να φτιαξει ενα desktop PC με αυτα τα specs του playstation 4 κ να το πουλαει τοσο. Πολλα ζηταω???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.