3 δισ. δολάρια κέρδη για το Fortnite το 2018

3 δισ. δολάρια κέρδη Fortnite 2018, 3 δισ. δολάρια κέρδη για το Fortnite το 2018
Η φετινή χρονιά υπήρξε εξαιρετικά καλή για την Epic Games, την εταιρεία που έχει φτιάξει το ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι Fortnite, καθώς τα κέρδη που αποκόμισε ήταν τεράστια αυξάνοντας την αξία της στα 15 δισ. δολάρια μέσα σε πολύ λίγο καιρό από την κυκλοφορία του.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, το Fortnite έχει αποφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ κέρδος 3 δισ. δολαρίων μέσα στο 2018 για την εταιρεία και κυρίαρχος λόγος αυτής της μεγάλης αυτής επιτυχίας είναι το cross-platform gaming. Οι παίκτες, με λίγα λόγια, έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μεταξύ τους από διάφορες συσκευές όπως Android, iOS, Mac, Windows PC και Nintendo Switch ενώ στο “παιχνίδι” θα μπει σταδιακά και η Sony.
Περίπου 1.23 εκατ. δολάρια σπαταλούσαν καθημερινά στο Fortnite οι παίκτες που προέρχονται από το iOS για το μήνα Νοέμβριο. Στην αγορά της Κίνας τη διανομή έχει αναλάβει η Tencent ωστόσο δεν προσμετρώνται οι εκεί πωλήσεις του τίτλου καθώς έχει μπει φρένο στις άδειες των video games. Εάν γινόταν αυτό τότε τα κέρδη θα ήταν πολλαπλάσια.
Τέλος, να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιούλιο οι πωλήσεις του Fortnite “έπεσαν” λίγο και με αυτό εννοούμε ότι είχαν μια άνοδο της τάξεως του 2%, μια μικρή δηλαδή αύξηση σχετικά με τους προηγούμενους μήνες που το ποσοστό αυτό ήταν αρκετά μεγαλύτερο.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Κέρδος 3 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για το 2018′ έκανε το Fortnite, ένα παιχνίδι που διατίθεται ΔΩΡΕΆΝ σε όλες τις πλατφόρμες, αυτό να το σκεφτούμε καλά την επόμενη φορά που θα θεωρήσουμε λογικό που ενώ αγοράζουμε από 69€ τα άδεια από περιεχόμενο για Single Player παιχνίδια του PlayStation και του X-Box θεωρούμε λογικό να σκάμε άλλα 60€ για να μπορούμε να παίζουμε OnLine Multiplayer (υγ. Fortnite δεν παίζω και βασικά δεν μου αρέσει καθόλου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.