AOC Q2778VQE: Οθόνη 27” WQHD για gamers

Η AOC, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της monitor Q2778VQE με ανάλυση 2560×1440 pixels, το επονομαζόμενο WQHD. Η διαγώνιός της είναι στις 27 ίντσες και απευθύνεται ιδιαίτερα σε gamers που θα απολαύσουν το ευρύ της panel, αλλά και σε επαγγελματίες για άνετο multitasking πολλών παραθύρων.

Φυσικά, η ανάλυση επιτρέπει και την οικιακή διασκέδαση σε πολύ καλή ποιότητα μάλιστα, αφού ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα πρότυπα ταινιών για την ανάλυσή της.

Πέραν από τα απλά χαρακτηριστικά που αναφέραμε, το monitor Q2778VQE έχει χρόνο απόκρισης το 1ms (καθίσταται ιδανική για gaming), έχει αναλογία 16:9 και γωνίες θέασης 170°/160° σε Η/V με μέγιστη φωτεινότητα στα 350cd/m².

Επιπροσθέτως, η συνδεσιμότητά της με τις άλλες σας συσκευές είναι αρκετά πλούσια, καθώς έρχεται με θύρες DisplayPort, HDMI, DVI και D-Sub.

Τέλος η οθόνη αυτή έχει έξυπνες λειτουργίες Eco Mode και e-Saver, για την μείωση κατανάλωσης και επομένως την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά όχι και τόσο της τσέπης μας, μιας και το κόστος της φτάνει τα 399 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση.

AOC Q2778VQE, AOC Q2778VQE: Οθόνη 27” WQHD για gamers

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.