Αποκτήστε δωρεάν το video game SOMA στο GOG.com

SOMA εντελώς δωρεάν GOG.com, Αποκτήστε δωρεάν το video game SOMA στο GOG.com
Το GOG.com δίνει εντελώς δωρεάν το SOMA, ένα αρκετά γνωστό παιχνίδι τρόμου σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog, με την προσφορά να ισχύει ακόμα για κάτι λιγότερο από 40 ώρες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να το κάνετε δικό σας.
Το Soma είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης όπου ο παίκτης σας θα συναντήσει μια σειρά από πλάσματα. Το Soma είναι παιχνίδι που παίζει περισσότερο με την ψυχολογία παρά με τις φοβίες των παιχτών, όπως βλέπουμε συνήθως στα περισσότερα παιχνίδια τρόμου. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης θα βρει σημειώσεις και κασέτες ήχου που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και προωθούν την πλοκή. Η διαφορά με τους περισσότερους τίτλους των παιχνιδιών δεν θα δούμε τον παίκτη να παλεύει με κάποιον αλλά η πλοκή του παιχνιδιού εξελίσσεται μέσω λύσης παζλ, εξερεύνησης και χρήση μυστικότητας.
Το Soma είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από τους Games Friction για το PlayStation 4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 για το PlayStation 4 και PC και στις 1 Δεκεμβρίου 2017 για Xbox One.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του GOG.com και μετά να πατήσετε στο κουμπί “Get it FREE”. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο σε περίπτωση που δεν έχετε. Οφείλουμε να πούμε πως το παιχνίδι θα παραμείνει στην βιβλιοθήκη σας για πάντα.
SOMA εντελώς δωρεάν GOG.com, Αποκτήστε δωρεάν το video game SOMA στο GOG.com
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.