Δωρεάν το Asphalt 8: Airborne για Windows Phone 8

Το Asphalt 8: Airborne βρίσκεται διαθέσιμο τώρα και δωρεάν για να το κατεβάσετε στο Windows Phone 8 smartphone σας! Όπως συναίβει και στην περίπτωση του Android, το game θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα δωρεάν μιας και μετά θα επιστρέψει στην κανονική του τιμή των 0.99$. Όλοι οι racing mobile gamers προλάβετε τώρα!

Με 47 διαφορετικές καρότσες ανάμεσά τους και Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX και Pagani Zonda R, εξωτικές τοποθεσίες και ράμπες για να κάνετε άλματα. Βρείτε το δωρεάν εδώ!

, Δωρεάν το Asphalt 8: Airborne για Windows Phone 8

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Το κατέβασα χτες το βραδυ αλλα διέγραψα σχεδόν τα πάντα γιατι τα WP δεν αφηνουν να εγκαταστησεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και τα κινητά με 8gb είναι αχρηστα . Το παιχνίδι χρειάστηκε 3.2gb περίπου για να το κατεβάσεις και μετά την εγκατάσταση σου αφηνει 1gb περίπου ελεύθερο απο τα 3.2

GiannisMix

Το κατέβασα και σε full version. Το είχα μόνο δοκιμαστικό. Πολύ ωραίο αλλά βαρύ (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα χωρου). Πολύ καλό γενικά αξιζει!!
_Lumia920

mikekodima

Μόλις το κατέβασα,το παιχνίδι τα σπάει εμένα στο lumia 520 μου μου κατέλαβε 1,4 GB με ελεύθερο χώρο 2,1 GB

Nickolas

Το κατέβασα στο 920 και στο λαπτοπ, είναι δωρεάν και για windows 8. Ωραίο παιχνίδι και καλά γραφικά.

Hlias

Σε lumia 1020 τρεχει αριστα αξιζει!!!

tech21man

Καλη φαση. Τρεχει πολυ καλα σε ativ s, καλο frame rate. Παντα μου δινει την εντυπωση οτι σπαει λιγο αλλα και σε αλλες πλατφορμες τα ιδια μου φαινεται.

spyros

Το κατεβασα στο HTC 8Χ.Πολυ καλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.