Ατελείωτο gaming αυτά τα Χριστούγεννα παρέα με ένα Red Bull

Ατελείωτο gaming αυτά τα Χριστούγεννα παρέα με ένα Red Bull, Ατελείωτο gaming αυτά τα Χριστούγεννα παρέα με ένα Red Bull
Περιμένεις κόσμο στο σπίτι αυτές στις γιορτές; Αυτά είναι τα games που πρέπει να έχεις για να περάσετε τέλεια παρέα. Τι καλύτερο από έναν… μαραθώνιο gaming με τους κολλητούς και τους φίλους σου σε ένα άνετο σαλόνι, με τα χειριστήρια ανά χείρας – και το Red Bull να φροντίζει να το τραβήξετε μέχρι πρωίας!
Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα multiplayer παιχνίδια για την παρέα, αυτά που θα χαρίσουν σε εσένα και τους φίλους σου εγγυημένα ώρες γέλιου, διασκέδασης και βέβαια κόντρας. Με άλλα λόγια, αυτά που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να λείπουν από τη συλλογή σου. Πάμε να τα δούμε μαζί!
Rocket League
PS4, Xbox One, Nintendo Switch – Παίκτες: 1-4
Αμαξάκια ή ποδόσφαιρο; Γιατί όχι… και τα δύο; Το Rocket League μπορεί να μην είναι καινούριο καθώς πρωτοκυκλοφόρησε το 2016, όμως αποτελεί «σιγουράκι» σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση. Χειρίζεσαι ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο που βρίσκεται σε μια κλειστή αρένα με δύο τέρματα και μια τεράστια μπάλα. Ο στόχος σου; Μα φυσικά να βάλεις γκολ! Ετοιμάσου για παιχνίδια με φρενήρη ρυθμό, τρικ που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι βιρτουόζοι των γηπέδων και στιγμές που η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο –και κάτι παραπάνω. Το καλύτερο όλων; Δε χρειάζεται να χάσεις καθόλου χρόνο για να μάθεις να παίζεις!

Overcooked 2
PS4, Xbox One, Nintendo Switch – Παίκτες: 1-4
Κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι, βελτιώνοντας το εκπληκτικό κόνσεπτ του πρώτου παιχνιδιού. Το Overcooked 2 έκλεψε τις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή, αποτελώντας ένα από τα διασκεδαστικότερα multiplayer παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ο κάθε παίκτης ελέγχει από έναν μάγειρα και είτε χωρισμένοι σε ομάδες, είτε όλοι μαζί, προσπαθούν να δημιουργήσουν τα πιάτα που ζητούν οι απαιτητικοί πελάτες του εστιατορίου τους! Ο χρόνος είναι περιορισμένος, οι κουζίνες αλλοπρόσαλλες και ο βαθμός δυσκολίας κλιμακούμενος –τα συστατικά που χρειάζονται για μια συνταγή πλούσια σε γέλιο και στιγμές που θα μείνουν για τα καλά στη μνήμη εσένα και των φίλων σου.

NBA 2K19
PS4, Xbox One, Nintendo Switch – Παίκτες: 1-4
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ματς Ανατολής εναντίον Δύσης; Από το να καρφώνεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα μούτρα κάθε NBAer; Από το να επιδίδεσαι χωρίς οίκτο σε fade away σουτ με τον “Air Michael” των θρυλικών Bulls; Από το να «μπουμπουνάς» τρίποντα από τις… εξέδρες με τον Steph Curry; Όποια κι αν είναι η ιδανική εμπειρία NBA για ‘σένα και την παρέα σου, το NBA 2K19 είναι εδώ για να σου την προσφέρει. Παίξε με τις σπουδαιότερες ομάδες και τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA και πανηγύρισε παρέα με τους κολλητούς σου alley oop που θα έκαναν και τον Blake Griffin να κοκκινίσει!

FIFA 19
PS4, Xbox One, Nintendo Switch – Παίκτες: 1-4
Ο «βασιλιάς των σπορ» δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή σου, έτσι δεν είναι; Το FIFA 19 θα σου δώσει τη δυνατότητα να παίξεις με την αγαπημένη σου ομάδα, ξαναζώντας τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου. Σε τελική ανάλυση, είναι ο μόνος τρόπος για να παίξεις παρέα με τα φιλαράκια και τα ξαδέλφια σου έναν τελικό Champions League με τις ομάδες που προτιμάτε! Οι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα παρελάσουν μέσα από την τηλεόρασή σου κι εσύ θα εξαντλήσεις το ρεπερτόριό τους σε ντρίμπλες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια και σουτ-φωτοβολίδες πανηγυρίζοντας έξαλλα γύρω-γύρω από τον καναπέ.

Super Smash Bros. Ultimate
Nintendo Switch – Παίκτες: 1-8
Το Super Smash Bros. Ultimate είναι “no brainer” επιλογή για κάθε κάτοχο Nintendo Switch. Και εδώ που τα λέμε, πώς να μην είναι όταν πρόκειται για την πληρέστερη κυκλοφορία της σειράς Super Smash Bros. και ένα από τα καλύτερα fighting games που κυκλοφορούν επί του παρόντος στην αγορά. Επίλεξε μέσα από 74 χαρακτήρες (αριθμός-ρεκόρ για τη σειρά) από όποιο franchise μπορείς να φανταστείς και απόλαυσε gameplay γεμάτο δράση με άπλετο ξύλο, πανίσχυρα combos και εκπληκτικά Final Smash attacks. Τα 103 stages του παιχνιδιού θα σε καλύψουν απόλυτα, διατηρώντας το ενδιαφέρον της παρέας αμείωτο μέχρι τα… επόμενα Χριστούγεννα!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Το τελειο νεο που διαβαζω τωρα ειναι για το playstation now project που οταν γινει θα μπορουμε να παιζουμε απο τα κινητα μας παιχνιδια πολυ καλυτερα απο τις μπουρδες που υπαρχουν τωρα στα stores

ΜakisReloaded

Μακαρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.