Battlefield 5: Μια νέα ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σήμερα

Battlefield 5 update, Battlefield 5: Μια νέα ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σήμερα

Μια νέα ενημέρωση για το Battlefield 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα και έρχεται να προσθέσει την επιλογή co-op του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να παίζουν περισσότεροι χρήστες μαζί, επίσης θα προστεθεί και η δυνατότητα DLSS της Nvidia, η οποία προσφέρει καλύτερα γραφικά χωρίς να επιβαρύνει τόσο τις κάρτες γραφικών.

Η επιλογή Combined Arms, θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με έως και τρεις συμπαίκτες σας και να πολεμήσετε τους εχθρούς σε οκτώ διαφορετικές αποστολές και τέσσερις διαφορετικούς χάρτες. Όσο για την επιλογή του multiplayer, η λειτουργία Rush αναμένετια ν επιστρέψει στις αρχές Μαρτίου με το δεύτερο κεφάλαιο “Lightning Strikes”.

Η νέα ενημέρωση θα προσθέσει τη λειτουργία DLSS για κάρτες RTX. Ένας μεγάλος όγκος σφαλμάτων εξετάζονται για να διορθωθούν, επίσης στη η ενημέρωση θα επηρεάσει τους χάρτες, τα οχήματα και τα όπλα, καθώς και τις βελτιώσεις στο TTK (Time to Kill) και στο TTD (Time to Death). Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις σημειώσεις της ενημέρωσης εδώ.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.