Fable II, Επικό σενάριο και καινοτόμο gameplay

, Fable II, Επικό σενάριο και καινοτόμο gameplayΤο Fable II είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του πολύ πετυχημένου Fable το οποίο πούλησε περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές και εξελίσσει ακόμη περισσότερο το gameplay του πρώτου παιχνιδιού. Το Fable II είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να ζήσουν όπως οι ίδιοι επιλέξουν μέσα στο παιχνίδι, στον ανοικτό για εξερεύνηση κόσμο του Albion.

Με τη δράση να εξελίσσεται 500 χρόνια μετά το πρωτότυπο παιχνίδι, το Fable II προσφέρει στους παίκτες ένα επικό σενάριο και καινοτόμο gameplay σε πραγματικό χρόνο, με σχεδόν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα επιλογών και τοποθεσιών για εξερεύνηση, από μπουντρούμια μέχρι κατακόμβες.

Το καινοτόμο gameplay που εισήγαγε το πρώτο Fable πρόσφερε στους παίκτες ένα πρωτόγνωρο επίπεδο εμπειρίας σε έναν υποβλητικό κόσμο. Το Fable II επεκτείνει ακόμη περισσότερο το βάθος και τις δυνατότητες του κλασσικού παιχνιδιού για το πρώτο Xbox, προσθέτοντας εντυπωσιακές νέες δυνατότητες και δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο βασίλειο με απεριόριστες επιλογές και συνέπειες. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν αν θα παίξουν με αρσενικό ή θηλυκό χαρακτήρα, και στην πορεία του παιχνιδιού μπορούν να παντρευτούν, να αποκτήσουν παιδιά και να ζήσουν τη ζωή που εκείνοι θέλουν, ακολουθώντας τη δική τους μοίρα.

Οι παίκτες θα επισκεφθούν και πάλι τον μαγικό κόσμο του Albion που πλέον είναι ακόμη μεγαλύτερος, 500 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου “Fable”, και μπορούν να περιπλανηθούν και να τον εξερευνήσουν. Κάθε σπίτι, καλύβα, μπουντρούμι και κάστρο διατίθεται προς πώληση – αν έχετε τα χρήματα να τα αγοράσετε. Οι παίκτες θα διαπιστώσουν πως ο κόσμος του Albion μεγαλώνει και αλλάζει, ανταποκρινόμενος στις αποφάσεις που εκείνοι παίρνουν ενώ τον εξερευνούν και τον ανακαλύπτουν από την αρχή.

, Fable II, Επικό σενάριο και καινοτόμο gameplayΤο Fable II εισάγει ένα νέο σύστημα μάχης, σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους παίκτες να χειριστούν άνετα τόσο όπλα για μάχη σώμα με σώμα όπως τα ξίφη και τα ρόπαλα, όσο και τις βαλλίστρες και τα πιστόλια, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μαγείας. Αυτές οι τρεις επιλογές στη μάχη είναι εύκολα προσβάσιμες αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν και μεγάλο βάθος. Έτσι, ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει συνδυασμούς στον τρόπο που μάχεται και να γίνει άριστος σε οποιαδήποτε κατηγορία, απλά με το πάτημα ενός διαφορετικού κουμπιού στο χειριστήριο του Xbox 360.

Ο καλύτερος μας φίλος. Αυτή η πρωτότυπη προσθήκη στο παιχνίδι τονίζει το στοιχείο της ανεπιφύλακτης αγάπης που υπάρχει στο Fable II. Ο σκύλος – σύντροφος του χαρακτήρα σας είναι ταυτόχρονα φίλος, προστάτης και η πυξίδα σας. Οι παίκτες πρέπει απλά να τον ταίζουν και εκείνος θα τους φροντίζει συνεχώς, δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό που θα κάνει τα ταξίδια σας στο μαγικό αυτό κόσμο ακόμη πιο συναισθηματικά φορτισμένα.

Η Limited Edition του παιχνιδιού περιλαμβάνει επιπλέον ένα bonus DVD με οπτικό υλικό από τη δημιουργία του παιχνιδιού, σε συσκευασία με διαφορετικό εξώφυλλο. Δωρεάν soundtrack. Ως μια προσφορά για τους φίλους της σειράς, διατίθεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα μια συλλογή αποτελούμενη από μουσικές συνθέσεις του πρώτου Fable μαζί με 3 καινούργια κομμάτια από το soundtrack του Fable II. Από τις 6 Οκτωβρίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα όποιος επιθυμεί μπορεί να μπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.sumthingdigital.com και να εισάγει τον κωδικό FableCollection στο πεδίο Enter Promotion Code για να κατεβάσει το soundtrack.

Fable II (Xbox 360)
Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Οκτωβρίου 2008
Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή (με ΦΠΑ): 69,99 ευρώ
(Standard & Limited)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.