Fifa 17 mobile: Έρχεται και σε Windows Mobile

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν το Fifa 17 κυκλοφόρησε στο Android και iOS, η ΕΑ δεν ανέφερε τίποτα για μια ενδεχόμενη έκδοση για Windows Phone. Αυτό όμως δεν σήμαινε ότι παρέλειψε τα Windows Mobile, αφού η εφαρμογή είναι διαθέσιμη πλέον και στο Windows Store.

Φυσικά αυτό αποτελεί μια έκπληξη για τους κατόχους Windows Phone συσκευών, και ακόμη μεγαλύτερη είναι το γεγονός ότι η EA mobile υποστηρίζει ακόμη την mobile πλατφόρμα της Microsoft. Σε αντίθεση με τις εκδόσεις των Android και iOS όπου η εφαρμογή ονομάζεται Fifa Mobile Football (ή Soccer), η εφαρμογή στο Windows Store ονομάζεται Fifa 17 Mobile.

Σύμφωνα με την EA, το παιχνίδι περιλαμβάνει 30 πρωταθλήματα, 650 αληθινές ομάδες καθώς και 17.000 αληθινούς παίκτες. Το περιεχόμενο είναι ανανεωμένο και για πρώτη φορά οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, ενώνοντας τις δυνάμεις με φίλους και άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το Fifa 17 mobile θα επιτρέπει την αποστολή δώρων και το chat μεταξύ παικτών.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εφαρμογή σύμφωνα με τα reviews προς το παρόν κρασάρει αρκετές φορές. Μία λύση θα ήταν η εγκατάστασή της στην μνήμη της συσκευής.

Fifa 17 mobile Windows Phone Windows Store, Fifa 17 mobile: Έρχεται και σε Windows Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Δεν υπάρχει Windows phone, αγαπητό techblog.gr.

Η εφαρμογή έχει έρθει ήδη και είναι σε Windows 10 mobile (και σε Windows 10 φυσικά)

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/fifa-17-mobile/9nblggh4wlt1

Ευχαριστώ,

_Junkermann

Axel Ridd

Το κατέβασα το Σάββατο στο Lumia 640 XL μου. Αξιοσημειωτο ειναι πάντως ότι στο Store γράφει οτι είναι για κινητά τηλέφωνα και δεν το έβρισκε στο τάμπλετ μου. Όταν όμως στο τάμπλετ πήγα στην βιβλιοθήκη εφαρμογών το βρήκα διαθέσιμο να κατεβαίνει. Τρέχει καλά στο τάμπλετ (σε κινητό δεν το έπαιξα για να είμαι ειλικρινής γιατί το τάμπλετ έχει άλλες ανέσεις συγκριτικά με το τηλέφωνο) αλλά που και που χάνει την σύνδεση και γίνονται forfeit οι αγώνες. Καλό σε γενικές γραμμες, αλλά πρέπει να προχωρήσεις level για να παίξεις έναν κανονικό αγώνα και όχι attack mode μόνο. Αρνητικό του παιχνιδιού είναι οτι έχει την μπάρα που γεμίζει και ξοδεύει ανά παιχνίδι και πρέπει να περίμενες να γεμίσει ξανά για να παίξεις. Σε κάθε περίπτωση ειναι ενα καλό mobile game. Περνάει η ώρα. Θα σκοτώνουμε την ώρα μας δηλαδή όταν δεν θα παίζουμε στο Xbox…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.