FIFA 19: Πέντε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το FIFA 18

, FIFA 19: Πέντε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το FIFA 18

Το FIFA 19 έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο μήνες στην αγορά και η σύγκριση με το FIFA 18 είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Το FIFA 19 είναι εδώ λοιπόν, με τις σημαντικότερες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση να συνοψίζονται στα παρακάτω.

Η απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions League. Μέχρι και πέρυσι η ΕΑ δεν είχε τα επίσημα δικαιώματα τoυ Champions League, γεγονός που έκανε τα προηγούμενα FIFA να υστερούν σε σχέση με το πραγματικό περιβάλλον της διοργάνωσης. Όμως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς οι παίκτες μπορούν τώρα να απολαύσουν την αληθινή εμπειρία του Champions League.

Άλλωστε, από την Ευρώπη και τα πρωταθλήματα της έρχονται και οι καλύτεροι παίκτες, βάσει ranking του παιχνιδιού, για τη σύνθεση της κορυφαίας ομάδας στο Ultimate Team. Στο infographic της bwin για το FIFA 19, 15 από τους “χρυσούς” παίκτες με ranking 90+, προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Οι παίκτες δείχνουν σημαντικό ενδιαφέρον στο χτίσιμο της Ultimate Team και τα νέα πακέτα με τους κορυφαίους παίκτες είναι πια στη διάθεση τους.

Μια ακόμα αλλαγή που φέρνει το FIFA 19 είναι η προσθήκη αρκετών ποδοσφαιρικών σταδίων, όπως η καινούργια έδρα της Τότεναμ, το εμβληματικό γήπεδο της Ντόρτμουντ και το στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Και αν θέλουμε να μιλήσουμε για στρατηγική και πλάνο παιχνιδιού, με το νέο Dynamic Tactics όλα γίνονται πιο ευέλικτα, καθώς ο παίκτης μπορεί να κάνει πολλαπλά σχέδια και να τα εναλλάσσει στην διάρκεια του αγώνα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο FIFA 19 είναι τα Timed Shots. Ο παίκτης με ένα διπλό πάτημα για σουτ, προσπαθεί να πετύχει το timing και να κερδίσει παραπάνω πιθανότητες για να σκοράρει.

Τέλος, το FIFA 19 έχει και ένα νέο mode στο οποίο δεν υπάρχουν κανόνες! No rules mode λοιπόν, όπου φάουλ και οφσάιντ δεν μετράνε και το παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί σε… βρώμικη αρένα. Αρκετή διασκέδαση προμηνύει το συγκεκριμένο mode, καθώς σε ένα ματς όπου όλα επιτρέπονται, όλα μπορούν και να συμβούν!

Το παρόν κείμενο είναι προϊόν προωθητικής ενέργειας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ματθαίος

Μια αθλιότητα είναι το fifa19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.