Final Fantasy VI, Έρχεται σε iOS και Android

Μία από τις καλύτερες συνέχειες, σύμφωνα με τους φανατικούς της σειράς Final Fantasy είναι το Final Fantasy VI. Αρχικά ανακοινώθηκε για το Super Nintendo και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy με 2D γραφικά, αφού με το Final Fantasy VI, η σειρά εισήλθε στο σύμπαν των τριών διαστάσεων. Τώρα, το κλασσικό αυτό παιχνίδια προγραμματίστηκε για να έρθει τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε Android.

Η Square Enix, φαίνεται πως εξετάζει μία λίστα από παιχνίδια που έχει τα δικαιώματα για να τα μεταφέρει στις φορητές πλατφόρμες. Ο Διευθυντής και Παραγωγός Takashi Tokita, είπε ότι το παιχνίδι θα αποτελεί remake του αυθεντικού Final Fantasy VI σε σχετικές δηλώσεις του στο Kotaku. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεταφοράς του τρισδιάστατου τίτλου Final Fantasy VII, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της σειράς και αυτό που ζητούν περισσότερο οι φανατικοί για να μεταφερθεί στις φορητές πλατφόρμες.

Όσο αφορά στο Final Fantasy VI, θα διαθέτει 2D γραφικά όμως έχει αναβαθμιστεί και βελτιστοποιηθεί για τις φορητές πλατφόρμες. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου ή για το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώσουν οι φίλοι της σειράς για να το παίξουν στην φορητή συσκευή τους.

Final Fantasy VI iOS Android, Final Fantasy VI, Έρχεται σε iOS και Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
k.boug

τελεία !!
για την ωρα ομως Juggernaut Revenge of Sovering!

tiamat

καλα τι να λεμε τωρα για το θεικο final fantasy……………

εγω ειδα το τρειλερακι απο τη παρουσιαση του ps4 και μη πω καλυτερα τι εκανα μετα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i