Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το prototype του Playstation 5;

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν prototype Playstation 5, Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το prototype του Playstation 5;

Το Sony PlayStation 4 έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά το 2013 και πέντε χρόνια μετά έχουμε την εμφάνιση φωτογραφιών που πιστεύεται ότι ανήκουν σε prototype μοντέλο του PlayStation 5 το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί στην αγορά το 2020.

Η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου το PlayStation Classic με ρετρό σχεδιασμό και 20 προεγκατεστημένα παιχνίδια συντηρώντας τη μόδα με τις ρετρό κονσόλες για τους νοσταλγούς των video games του παρελθόντος. Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ίδια ιστοσελίδα που δημοσίευσε τα πρώτα Google Pixel 3 XL αλλά και το mid-range Pixel 3 που κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτές τις εβδομάδες που διανύουμε, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε το πραγματικό prototype της επόμενης γενιάς του PlayStation.

Οι φωτογραφίες που προήλθαν από άγνωστο χρήστη που τις έστειλε στο συγκεκριμένο ιστότοπο, τόνισε πως η εμφάνιση του PlayStation μπορεί να αλλάξει μέχρι την τελική της έκδοση, ενώ θα πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί όταν έχουμε τέτοιου είδους φωτογραφίες μιας και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί το αν οι φωτογραφίες αυτές είναι δείχνουν το πραγματικό προϊόν.

Το prototype που εμφανίζεται στις φωτογραφίες δείχνει ένα διαφορετικό design σε σύγκριση με το PlayStation 4, θυμίζοντας λίγο το Xbox One κυρίως λόγω του πιο τετράγωνου σχεδιασμού του. Εμφανές είναι και το safe mode menu της κονσόλας, ενώ υπάρχει και η φωτογραφία του αντίστοιχου μενού για το PlayStation 4, με το χρήστη που δημοσίευσε τις φωτογραφίες να δηλώνει πως το prototype δε δουλεύει μόνο σε bootloader mode αλλά διαθέτει και firmware image το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί.

Τέλος, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5, οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα διαθέτει οκταπύρηνο AMD Ryzen επεξεργαστή βασισμένο στην Zen+ αρχιτεκτονική, τα γραφικά θα τα αναλάβει η Vega GPU, η μνήμη RAM θα είναι GDDR6 ενώ θα υπάρχει υποστήριξη για την αναπαραγωγή των video games σε 4K ανάλυση στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν prototype Playstation 5, Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το prototype του Playstation 5;

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν prototype Playstation 5, Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το prototype του Playstation 5;

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν prototype Playstation 5, Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το prototype του Playstation 5;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mp

Με βλεπω να μπενουμε παλυ σε εξοδα αυτο πουμε ενοχλει στο ps4 pro ειναι τα 30 fps σε 4k και οχι τα γραφικα στα 60 fps θα ειναι τελεια.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

θα ναι ο λογος που θα παρω καλη τιβι !

Prideous

Να πάρω ps4 pro η να περιμένω …;

aleo

Φίλε μου να πάρεις το ps4 pro και να απολαύσεις τις παιχνιδαρες που έχει . Το ps5 θα αργήσει να βγει , εγώ το βλέπω Νοέμβριο 2020. Αν έχεις το ps4 δεν παίρνεις κάτι και περιμένεις . Η sony θα πρέπει να προσέξει με το ps5 και να το βγάλει πολύ δυνατό γιατί η Microsoft είναι μπροστα σε αυτό
με το xbox x και το μόνο που την κρατάει πίσω είναι οι αποκλειστικοτητες .

Nickolas

@Prideous
Να πάρεις το ps4 pro αλλά περίμενε καμιά καλή προσφορά γιατί και στο black friday που κοίταξα δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο. Επίσης έχω ακούσει οτι στο εξωτερικό η έκδοση του ps4 pro που κυκλοφορεί πακέτο με το Red Dead Redemption 2, είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της κονσόλας από την άποψη οτι κάνει λιγότερο θόρυβο και δε ζεσταίνετε τόσο πολύ. Οπότε να τσεκάρεις μήπως ισχύει και για τη χώρα μας αυτό.

Gregorio

#Prideous, έχοντας PlayStation 4 αυτό που θα σου προτείνω είναι να το πάρεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ σε ΛΕΥΚΌ !!! ψάξε ακόμα και ως τα βάθη της κόλασης για να βρεις λευκό και δεν θα το μετανιώσεις, έχοντας ότι PlayStation έχει βγει και μια ζωή τα είχα μαύρα (εκτός του PS1) δεν είχα προσέξει ποτέ το πόσο όμορφο είναι το λευκό και πως και 2 χρόνια να έχεις να το καθαρίσεις μοιάζει να είναι πάντα γυαλισμένο και καινούριο άσχετα αν εγώ κάθε εβδομάδα το καθαρίζω. Τώρα για το αν πρέπει να το πάρεις ή να περιμένεις αυτό εξαρτάτε από εσένα το κατά πόσο βιάζεσαι, η τιμή του είναι αρκετά υψηλή (409€) θα μου πεις βγήκε η Pro αλλά και πάλι τσούζει λίγο η τιμή για μια κονσόλα που είναι στην δύση της, αν ήταν στα 299€-349€ θα σου έλεγα πήγαινε πάρε την. Πληροφορίες από την Sony δεν έχω αλλά εγώ βλέπω πως Δεκέμβριο 2019′-2020 θα είναι στις αγορές το PS5.

John Real

Μονο το XBOX ONE X τρεχει παιχνιδια 4Κ στα 60 fps , το PS4 Pro δεν ειναι αρκετα δυνατο και παει μεχρι τα 30 fps και μαλιστα με μειωμενες υφες οπως δειχνουν αναλυσεις διαφορων youtubers στο Red Dead 2.

Mp

Συκωνει 4κ στα 60 fps το xbox x δεν το ηξερα αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.