Το Tabula Rasa έρχεται πρώτα στα Gnet

, Το Tabula Rasa έρχεται πρώτα στα GnetΗ Beacon Multimedia σε συνεργασία με την αλυσίδα internet stations Gnet, παρουσιάζουν σε avant premiere το νέο αριστούργημα του Richard Garriot, Tabula Rasa. Συνδυάζοντας shooter action στοιχεία, μαζί με ένα τεράστιο κόσμο για εξερεύνηση και εξαιρετικό σενάριο για MMORPG, το Tabula Rasa αντιπροσωπεύει μια νέα συγκλονιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό των multiplayer online games.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Gnet από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου και παίξτε 3 μέρες νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία, το Tabula Rasa! Όσοι παίξουν στην αποκλειστική παρουσίαση και δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα κερδίσουν μοναδικά συλλεκτικά δώρα για το Tabula Rasa, μια χορηγία της Beacon Multimedia.

Η επίσημη ημερομηνίας κυκλοφορίας του Tabula Rasa είναι στις 2 Νοεμβρίου 2007. Join the fight…!

Δείτε επίσης:
> Τουρνουά PES 6
> “Τρελές” πωλήσεις για το Halo 3
> Νέο Μοντέλο PLAYSTATION3 με 40άρη σκληρό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saxtus

Ως beta tester, πριν και μετά την άρση του NDA, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το παιχνίδι δυστυχώς δεν είναι ότι καλύτερο για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του…

Αν εξαιρέσουμε τα bugs, που ελπίζω να έχουν διορθωθεί πριν βγει live, έχει αρκετά μεγάλη δυσκολία στο χειρισμό, τα γραφικά του δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει βάθος το σενάριό του.

Αυτό που ήθελαν να αποφύγουν, το συνεχές grinding δηλαδή, φοβάμαι ότι δεν το κατάφεραν και παρ’ όλο που ελπίζω να βγω ψεύτης και να αρέσει στον κόσμο, την άποψή μου αυτή την συμμερίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό όσων ήμασταν beta testers κι αν το παιχνίδι δεν “πιάσει”, δεν μπορώ να πω ότι θα εκπλαγώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταστήματα Gnet

Gnet | Κατάστημα στην Κατερίνη

Η Gnet επιστρέφει στη Κατερίνη ακόμη πιο δυναμικά με ένα κατάστημα που θα κατακτήσει και πάλι τους λάτρεις του internet και των games. Στο κέντρο της Κατερίνης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33, το νέο Gnet internet café θα διαθέτει 70 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, ταχύτατες γραμμές διασύνδεσης και το γνωστό ιδανικό περιβάλλον που σε όλη την […]

Events Gnet

Ημερίδα | Ασφαλής χρήση του διαδικτύου

H Gnet αλυσίδα καταστημάτων ιντερνετ καφέ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κόμβου Saferinternet, με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο».

Events Gnet

3ημερο απόδρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τα Gnet internet café της Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν στην εκδήλωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου η Gnet σας περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με το δικό της mini internet café, δίνοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές και επισκέπτες να σερφάρουν και να διασκεδάσουν σε […]

Events Gnet

Οι Gbet πρωταθλητές Ελλάδας στο HGL Warcraft III DOTA G-League

Με φαντασμαγορικό τρόπο έκλεισε το διήμερο των τελικών της G-league στο Warcraft ΙΙΙ DotA της Hellenic Gaming League. Οι τελικοί, που φιλοξενήθηκαν στο Gnet Γαλατσίου, θα μείνουν στην μνήμη όλων μας για τα σπουδαία games και την άψογη συμπεριφορά των ομάδων.