Το God of War | Chains of Olympus για το PSP

, Το God of War | Chains of Olympus για το PSPΟ εκδικητικός Σπαρτιάτης αντι-ήρωας Kratos μόλις έκανε το μεγάλο άλμα στο PSP (PlayStation Portable) με το God of War: Chains of Olympus, τη νέα προσθήκη στην πολυβραβευμένη σειρά God of War. Ο νέος τίτλος βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από την 26η Μαρτίου, και θα εστιάσει στην προσπάθεια του Kratos να επιβιώσει σε έναν κόσμο βυθισμένο στο σκοτάδι και στα βάθη του Αρχαιοελληνικού Άδη.

Το God of War στην πρώτη του εμφάνιση στο PSP διατηρεί όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά της σειράς: αιματηρές μονομαχίες, επικά σκηνικά, κινηματογραφικές γωνίες λήψης της κάμερας, άκρως λεπτομερή γραφικά, εκπληκτικό animation και ολόκληρη η κληρονομιά της πολυβραβευμένης σειράς που κατέκτησε τον κόσμο. Χειριστείτε με επιδεξιότητα τα σπαθιά (Blades of Chaos) με ολοκαίνουριες κινήσεις, οι οποίες συμπληρώνουν τις συνδυαστικές επιθέσεις από τους προηγούμενους τίτλους, ενώ ταξιδεύετε από τις Πύλες του Άδη στα Βάθη των Ταρτάρων, επιλύνοντας έξυπνους γρίφους κι εξοντώνοντας τους εχθρούς που εμφανίζονται στο πέρασμά σας.

Ο Kratos είναι ένας Σπαρτιάτης στρατηγός, ο οποίος εξαπατημένος από το Θεό Άρη δολοφόνησε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Στην υπηρεσία των υπόλοιπων Θεών του Ολύμπου, αναζητά τη λύτρωση περιπλανώμενος στην Αρχαία Ελλάδα. Στο God of War: Chains of Olympus καλείται να αντιμετωπίσει μια εισβολή στην Αττική, έως ότου συνειδητοποιήσει ότι η απειλή είναι ευρύτερη, αφού ολόκληρος ο κόσμος έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Με εφιαλτικές παρουσίες να λυμαίνονται τη χώρα, ο Kratos μπαίνει στον Κάτω Κόσμο, ξεκινώντας μια αναζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας η οργή του θα ξεχειλίσει και τα Blades of Chaos θα εξολοθρεύσουν τα πιο τρομακτικά πλάσματα της Ελληνικής μυθολογίας.

Ο τίτλος αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το PlayStation Portable από δύο πολυβραβευμένες δημιουργικές ομάδες: τα Santa Monica Studios της Sony Computer Entertainment America και τα Ready At Dawn Studios. Το God of War: Chains of Olympus αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσθήκη στη γνωστή σειρά δράσης, μάχης κι εκδίκησης. Γρήγορο, «αιμοβόρο», μυθολογικό και…φορητό σας περιμένει στα καταστήματα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NEKTARIOS

Πραγματικα λατρευω το GOD OF WAR 1 και 2 αλλα το 3 δεν παιζεται.Μου αρεσει πιο πολυ στην αρχη οταν ενας κυκλοπας σπαει μια πορτα και πεταγεται το τεραστιο αυτο τερας και τον τρωει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Sony PS3 PS Vita PSP

Οριστικό κλείσιμο PS3, PSP και PS Vita Stores από τη Sony

H Sony αναμένεται να κλείσει οριστικά τα PS3, PSP και PS Vita Stores μέχρι το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς.

Games PlayStation PlayStation 3 PlayStation 4

PlayStation Store: Αφαίρεση περιεχομένου παλαιότερου του PlayStation 4;

Η Sony θα αφαιρέσει περιεχόμενο των PlayStation 3, PSP και PS Vita από το PlayStation Store στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Games PS3 PSP Sony

Τα διαμάντια του PSP τώρα και σε HD στο PS3

Όταν η Sony ανακοίνωσε την μεταφορά των God of War: Chains of Olympus και God of War: Ghost of Sparta του PSP στο PS3 (μόνο στην Ασία προς το παρόν), αμέσως καταλάβαμε ότι αυτή η κίνηση δεν είναι μεμονωμένη. Και όντως αυτό ισχύει, αφού η Sony σήμερα ανακοίνωσε τη σειρά παιχνιδιών PSP Remaster.

Games PlayStation PSP

PlayStation Plus με νέο firmware update για PS3 και PSP

29 Iουνίου σήμερα και όπως μας είχε υποσχεθεί, η Sony λανσάρει το PlayStation Plus με νέο firmware update για τα PS3 και PSP. To firmware v3.40 για το PS3 προσθέτει την δυνατότητα αγοράς συνδρομής PlayStation Plus, ακόμα περισσότερες επιλογές για την σύνδεση του λογαριασμού σας στο PSN με το Facebook, και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια.