Grand Theft Auto V, Έρχεται για PC στις αρχές του 2014;

Εκατομμύρια games ανά τον κόσμο πίνουν νερό στο όνομα της Rockstar δημιουργού εταιρείας της δημοφιλούς σειράς Grand Theft Auto με πιο πρόσφατη έκδοση την 5η κατά σειρά ιστορία (GTA V). Αναφορές που καταφθάνουν στην ιστοσελίδα Eurogamer κάνουν λόγο ότι η πολυανεμενόμενη έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014. Πάνω από 600.000 άτομα έχουν εκδηλωσει το ενδιαφέρον τους για PC έκδοση, εσείς;

Grand Theft Auto V PC, Grand Theft Auto V, Έρχεται για PC στις αρχές του 2014;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης362

Αυτό είναι το καλύτερο νέο που έχω ακούσει αυτό το μήνα !!!

Γιώργος

Είμαστε σε αναμονή περιμένουμε! !!!!!άκουσα και ειδα καλές κριτικές για xbox και ισως βιαστικα αλλαξα και καρτα γραφικών

thanos

exoume kanena new me thn hmerominia kukloforia ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games Intel GTA V AI

To Grand Theft Auto γίνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ…

Με τη βοήθεια του machine learning, η Intel θέλει να φέρει ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες στο Grand Theft Auto.