Η Bethesda δίνει δώρο το Fallout Classic Collection

Bethesda δώρο Fallout Classic Collection, Η Bethesda δίνει δώρο το Fallout Classic Collection
Οι ημέρες των εορτών είναι εδώ για αυτό και η Bethesda, για να το γιορτάσει, δίνει το Fallout Classic Collection σε όσους έπαιξαν Fallout 76 κάποια στιγμή μέσα στο 2018 ως δώρο. Το Fallout Classic Collection περιλαμβάνει τα Fallout, Fallout 2 και Fallout Tactics.
Το Fallout 76 είναι ένα online παιχνίδι που αναπτύχθηκε από το Bethesda Game Studios και δημοσιεύτηκε από τη Bethesda Softworks. Το παιχνίδι βγήκε για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 14 Νοεμβρίου 2018 και είναι μια συνέχεια απο τα προηγούμενα παιχνίδια τις σειράς. Το Fallout 76 είναι το κορυφαίο παιχνίδι για πολλούς παίκτες της Bethesda Game Studios. Οι παίκτες διερευνούν τον ανοιχτό κόσμο ο οποίος έχει αποκοπεί από τον πυρηνικό πόλεμο.
Αν είστε κάτοχος του Fallout 76 και έχετε παίξει έστω και μια φορά μέσα στο 2018 τότε οφείλουμε να πούμε πως δεν έχει καμιά σημασία απο ποια κονσόλα παίξατε μιας και όσοι έχουν παίξει απο PlayStation 4 και Xbox One δικαιούνται επίσης το δώρο, απλά θα πάρετε όλοι το Fallout Classic Collection για PC παρόλο που δεν θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει στην κονσόλα σας.
Bethesda δώρο Fallout Classic Collection, Η Bethesda δίνει δώρο το Fallout Classic Collection
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

<>.Ατομα που δεν έχουν γνώση όσον αφορά το αντικείμενο το οποίο σχολιάζουν καλό θα ήταν να σιωπούν διοτι προσβάλλουν εμάς και την νοημοσύνη μας.Οταν κάτι είναι σκουπίδι αξίζει να αντιμετωπίσει αναλόγως.Χρονια πολλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.