Η Epic Games ανταγωνίζεται το Steam ανοίγοντας δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα

Epic Games ανταγωνίζεται Steam ανοίγοντας ηλεκτρονικό κατάστημα, Η Epic Games ανταγωνίζεται το Steam ανοίγοντας δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα

Η Epic Games ξεκινάει να φτιάχνει δικό της κατάστημα και ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στο The Game Awards, έχουμε ήδη μια ιδέα για το πώς θα λειτουργήσει το κατάστημα, καθώς και πώς θα διαφοροποιηθεί από τις άλλες πλατφόρμες της αγοράς.

Το κατάστημα θα διαθέτει ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε δεκαπενθήμερο το 2019, χρηματοδοτούμενο από την Epic, δήλωσε ο Tim Sweeney στο GamesIndustry.biz. Τώρα όσο αναφορά το είδος των παιχνιδιών που θα έχει θα πρέπει να περιμένετε να δείτε στο νέο κατάστημα. Η Epic Games τα συλλέγει αυτή τη στιγμή και οφείλουμε να πούμε πως δεν πρόκειται απλά για ένα κατάστημα με παιχνίδια της Unreal. Μόλις ανοίξει η σελίδα, θα υπάρξει μια διαδικασία έγκρισης βασισμένη στην τεχνική πλευρά των πραγμάτων.

Το κατάστημα Epic Games θα διαθέτει μια συλλογή από τίτλους που θα επεκταθούν σε όλη τη διάρκεια του 2019. Περισσότερες λεπτομέρειες σχεδιάζονται στα βραβεία παιχνιδιών την Πέμπτη.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.