Ντυμένος Super Mario ο Ιάπωνας πρωθυπουργός εμφανίζεται στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο έφτασαν στο τέλος τους και στην τελετή λήξης παρουσιάστηκε η επόμενη πόλη που θα διοργανώσει τους αγώνες, το Τόκιο. Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας να εμφανίζεται επί σκηνής ντυμένος Mario!

Όπως μπορείτε να δείτε στο σύντομο απόσπασμα video από την τελετή λήξης υπήρχαν αρκετές αναφορές στην Ιαπωνική κουλτούρα και τον πολιτισμό και βέβαια δεν έλειπαν και αναφορές video games, manga και χαρακτήρες που άφησαν εποχή όπως ο Pacman, ο Doremon και ο Captain Tsubasa.

Αυτό όμως που βλέπουμε προς το τέλος του video, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός να γίνεται Super Mario για να προλάβει την τελετή λήξης και το σενάριο να τον δείχνει ότι περνά με έναν σωλήνα μέσα από το κέντρο της γής από το Τόκιο προς το Ρίο για να εμφανιστεί τελικά επί σκηνής ντυμένος Mario έφερε φρενίτιδα στους fan του Mario, της Nintendo και γενικότερα των video games.

Τώρα θα ομολογήσω ότι περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την τελετή έναρξης των αγώνων στο Τόκιο το 2020.

Δείτε το video.

Super Mario, Ντυμένος Super Mario ο Ιάπωνας πρωθυπουργός εμφανίζεται στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Τρεμε Τσιπρα, Ομπαμα, Μερκελ, και Πουτιν… Σινζο για πλανηταρχη!! 😍

Giannis

Μπράβο του…Από μία τόσο ”απλή” κίνηση φαίνεται πόσο σοβαρά παίρνουνε κάποια πράγματα….απο τώρα ε? όχι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων.
Τα σέβη μου στον πρωθυπουργό και τον Mario 🙂

Ioannis

Respect … και δεν είμαι gamer!

One

Αθάνατε Super Mario!
Kawaii και ξερο ψωμί. Οι τυποι δε βαριούνται ποτε!

ΑντώνηςΤ

Άτομα κομπλεξικά ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, άτομα που δεν έχουν πρόβλημα να αυτοσαρκαστούν βλέπουν και τον συνάνθρωπο τους. Αυτό είναι κουλτούρα.

Respect για ένα λαό ο οποίος πάντα κρατάει τους τύπους στο εσωτερικό του, αλλά σέβεται και το περιβάλλον του τολμώντας να ξεφύγει από αυτούς όταν ο χρόνος και ο τόπος το επιβάλει.

Chris

Εκπέμπει εμπιστοσύνη, +3.5% η μετοχή της Nintendo πάνω

Anakin

Πικατσου έπρεπε να ντυθεί

NZ

Θεούλης!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nintendo Super Mario

Συνεργασία Tag Heuer με Nintendo για limited edition Mario Κart ρολόγια

Η Tag Heuer ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με τη Nintendo για άλλη μια φορά για δύο limited edition Mario Kart ρολόγια.

Games Nintendo Super Mario

Συλλεκτική κασέτα Super Mario 64 πωλείται για 1.5 εκ. δολάρια

Δεν έχει δίκιο όποιος σας πει ότι το gaming είναι χάσιμο χρόνου, αφού μία συλλεκτική κασέτα Super Mario 64 μπορεί σας κάνει εκατομμυριούχους.

Games Nintendo Nintendo Switch Super Mario

Super Mario 3D All-Stars: Ανακοινώθηκε επίσημα με περιορισμένη διαθεσιμότητα

Η συλλογή, με την ονομασία Super Mario 3D All-Stars, θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy.

Games Nintendo Super Mario

H LEGO δημιουργεί ένα Nintendo Entertainment System από τουβλάκια γεμάτο νοσταλγία

Για τον εορτασμό των τριακοστών πέμπτων γενεθλίων της κονσόλας, η LEGO σε συνεργασία με τη Nintendo δημιούργησαν μία replica της κονσόλας.