Κυκλοφόρησε τρέιλερ για το World War “Z” για PS4, Xbox One και PC

Μετά την κυκλοφορία του remake του Resident Evil 2, αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που πραγματικά πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το “World War Z”. Όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής μας γεμίζουν με ανυπομονησία για τους σωστούς λόγους.

Είναι βέβαιο ότι ορισμένοι από εσάς μπορεί να διαφωνούν, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι τύπου “επιβίωση από ζόμπι”. Τουλάχιστον, από την άποψη της μαζικής δράσης των ζόμπι.

Λοιπόν, αν ενδιαφέρεσθε για την συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιού, τότε υπάρχουν πολύ καλά νέα! Ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ έχει κυκλοφορήσει που εστιάζει ιδιαίτερα σε ορδές από ζόμπι που επιτίθενται!

Το τρέιλερ μας δείχνει σε δράση τον εκπληκτικό κινητήρα γραφικών και πως αυτός επιτρέπει σε κυριολεκτικές ορδές από ζόμπι να συγκεντρωθούν για να επιτεθούν. Αυτά τα ζόμπι θα σχηματίζουν φυσικά αναχώματα (όπως στην ταινία) σε μια προσπάθεια να φτάσουν κατά χιλιάδες σε απρόσιτες περιοχές με μόνο σκοπό να φτάσουν στον προορισμό τους. Κατά τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PS4 και στο Xbox One κάποια στιγμή. Ωστόσο, οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών ενδέχεται να έχουν κάποια μορφή πρόωρης πρόσβασης πριν από το τέλος του έτους. Λέγεται πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει συνεργασία μέχρι 4 παίκτες. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει θα μπορούσε τελικά να είναι το παιχνίδι ζόμπι που όλοι θα ήθελαν.

World War Z, Κυκλοφόρησε τρέιλερ για το World War “Z” για PS4, Xbox One και PC

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Games featured PlayStation 4 PlayStation 5

Soul Hackers 2: Νέο trailer

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer για το Soul Hackers 2 που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο Αύγουστο.