Lenovo & Disney φέρνουν το Star Wars ΑR headset

Σε μια μάλλον απρόσμενη κίνηση, η Disney κατά τη διάρκεια της D23 expo στο Los Angeles, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Lenovo για την δημιουργία ενός Star Wars Augmented Reality headset.

Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν HoloChess με τους χαρακτήρες της ταινίας, να συμμετέχουν σε real-time ground battle και υπάρχουν Jedi Challenges (φυσικά θα έχουν στην ευκαιρία να κρατήσουν στα χέρια τους το lightsaber).

Για κάθε fan του Star Wars, που ήθελε να πάρει μέρος σε μια μάχη με το lightsaber, Disney και Lenovo θα κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα.

Lenovo disney Star Wars headset, Lenovo & Disney φέρνουν το Star Wars ΑR headset

Το Star Wars Jedi Challenges VR system θα λειτουργεί με τη βοήθεια ενός smartphone, που τοποθετείται στην μπροστινή πλευρά. Δυστυχώς όμως, εκτός από το παραπάνω μικρό teaser video, δεν δόθηκε καμία περαιτέρω λεπτομέρεια για τα χαρακτηριστικά, ούτε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NOKIA 3310

“Lenovo & Disney φέρνουν το Star Wars VR headset”
“δημιουργία ενός Star Wars Augmented Reality headset” τελικα τι θαναι? virtualaugmented?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple VR headset

Vision Pro: Η Apple δείχνει πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις

Η Apple αποφάσισε να επισημάνει τις περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Vision Pro headset της.

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro: Σε αυτές τις 9 χώρες θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια

Η Apple θα προσθέσει σύντομα 12 νέες γλώσσες στο εικονικό πληκτρολόγιο του Vision Pro, με βάση τον κώδικα που ανακάλυψε το MacRumors.