LG 32GK850G gaming monitor: Με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που αλλάζει τα δεδομένα

LG 32GK850G gaming monitor NVIDIA G-SYNC, LG 32GK850G gaming monitor: Με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που αλλάζει τα δεδομένα

Το νέο gaming monitor LG 32GK850G παρουσιάστηκε από την LG στην ελληνική αγορά, με οθόνη 32 ιντσών και πάνελ ανάλυσης QHD 2.560×1.440 pixel που παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο.

Το νέο gaming monitor της LG υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, μια προηγμένη τεχνολογία που εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Επίσης, με τον σφαιρικό φωτισμό (Sphere Lighting) του νέου μοντέλου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εντυπωσιακά εφέ με διαφορετικά χρώματα και λειτουργίες φωτισμού για να απογειώσουν την εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στον εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz (μέγιστη απόδοση 165Hz overclock) τα παιχνίδια που παίζονται σε αυτήν την οθόνη είναι αισθητά πιο ομαλά σε σύγκριση με το παιχνίδι σε οθόνες με ρυθμούς ανανέωσης 60Hz ή 75Hz.

Διαθέτοντας το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Επίσης, με τη λειτουργία Crosshair, που τοποθετεί το σημείο ‘βολής’ στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια, η νέα gaming οθόνη της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους. Τέλος, για μοναδική high-end gaming εμπειρία, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές.

Εξοπλισμένη με ευέλικτα χαρακτηριστικά για τους πιο επιδέξιους παίκτες, η νέα LG 32GK850G είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Συνονόματε, έπρεπε να γράψεις και την τιμή. Καλά τα χαρακτηριστικά της αλλά και 9 κατοστάρικα δεν είναι και λίγα…..

Κώστας Βλαχάκης

Αλέξανδρος, όταν γνωρίζουμε την τιμή την αναφέρουμε. Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Topdim

Ελπίζω λόγο VA panel να μην είναι σαν την φόλα ASUS PG279Q (IPS panel), που μετά από δυο επιστροφές, ζήτησα πίσω τα χρήματα μου. Κυρίως επειδή είχε BLB τρελό και το θεώρησα απαράδεκτο για τόσο ακριβό μόνιτορ (879 ευρώ παρακαλώ!!!)

Αλέξανδρος

Κώστα εννοείται ότι το είπα ΕΝΤΕΛΩΣ καλοπροαίρετα. Απλά επειδή είναι φοβερό monitor είπα να ρίξω μια ματιά για την τιμή….. και ζαλίστηκα.
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

Pitsi

900? Τραγικό. Εγω πριν 2 χρονια πηρα lg curved 4Κ gaming 27″ 400€ . Πολυ τέλεια οθονη. Απολαμβάνεις παιχνίδια, σειρες,ταινιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.