Το Life is Strange 2 και άλλα πέντε παιχνίδια προσθέτονται στο Xbox Game Pass

Life is Strange 2 πέντε παιχνίδια προσθέτονται Xbox Game Pass, Το Life is Strange 2 και άλλα πέντε παιχνίδια προσθέτονται στο Xbox Game Pass

Η Microsoft ξεκινάει το 2019 δυναμικά και προσθέτει έξι νέα παιχνίδια στο Xbox Game Pass. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το Life is Strange 2 το οποίο το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Game Pass, μετά έκανε εντύπωση το Just Cause 3 και το Ark: Survival Evolved.

Το Life Is Strange 2 είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε απo την Dontnod Entertainment και δημοσιεύτηκε απo την Square Enix. Είναι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Life Is Strange. Το πρώτο απo τα πέντε επεισόδια κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 για τα PC, PlayStation 4 και το Xbox One, ενώ το δεύτερο επεισόδιο επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του στις 24 Ιανουαρίου 2019.

Το Just Cause 3 είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε απo το Avalanche Studios και δημοσιεύτηκε απo την Square Enix. Ανακοινώθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2014, είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Just Cause και η συνέχεια του Just Cause 2. Η κυκλοφορία του ήταν στις 1 Δεκεμβρίου 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα και προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε σχεδόν 200 παιχνίδια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Tα έξι νέα παιχνίδια που θα προσθέτουν τον Ιανουάριο στο Game Pass είναι:

1. Life is Strange 2: Part 1 (3 Ιανουαρίου)
2. Ark: Survival Evolved (3 Ιανουαρίου)
3. Farming Simulator 17 (3 Ιανουαρίου)
4. Absolver (7 Ιανουαρίου)
5. Just Cause 3 (10 Ιανουαρίου)
6. Aftercharge (10 Ιανουαρίου)

Life is Strange 2 πέντε παιχνίδια προσθέτονται Xbox Game Pass, Το Life is Strange 2 και άλλα πέντε παιχνίδια προσθέτονται στο Xbox Game Pass

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Το Euro Track Simulator θα το βάλει κανείς από Playstation και X-box ή να το πάρουμε απόφαση και να παρατήσουμε τις κονσόλες και να αρχίσουμε το Building Gaming PC ???

Grigsgr

Να φανταστώ πως οποίος έγραψε αυτό το κείμενο από ελληνικά δεν έχει ιδέα. Σωστά;
Ή στο σχολείο κοιτούσε από το παράθυρο.
Από τον τίτλο θέλει διόρθωση και συνεχίζει μέσα. Ο μόνος λόγος που το διάβασα ήταν για να δω ποσά λάθη ακόμη μπορεί να έχει εάν ο τίτλος είναι έτσι!
Αποκαλείστε μεγάλη σελίδα, αυτόματη διόρθωση δεν έχετε;

Κώστας Βλαχάκης

Grigsgr, Λάθη γίνονται, οι παραητηρήσεις ευπρόσδεκτες.

Grigsgr

Σεβαστό και αν μη τι άλλο αποδεκτό Κώστα.
Δεν βλέπω ωστόσο να έχει γίνει κάποια διόρθωση.
¨Η δεν ξέρετε απο που να αρχίσετε ή, δεν έχετε ιδέα που είναι τα λάθη οπότε και δεν γνωρίζετε τι να διορθώσετε. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο είναι απαράδεκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.