Logitech Wireless Microphone, Διάρκεια και ευχρηστία

, Logitech Wireless Microphone, Διάρκεια και ευχρηστίαΜε στόχο να προσφέρει στους gamers μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης αλλά και υψηλής πιστότητας φωνητική επικοινωνία, η Logitech παρουσίασε το νέο της μικρόφωνο, το Logitech Wireless Microphone. To επαγγελματικό look του συμπληρώνεται από μια εξελιγμένη μπαταρία με πάνω από 20 ώρες λειτουργία ανά φόρτιση. Έτσι οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους, χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται με συχνές αλλαγές μπαταρίας.

Η ασύρματη ακτίνα δράσης του μικροφώνου φθάνει τα 10 μέτρα και γίνεται μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας της Logitech στα 2.4 GHz. Η σύνδεση γίνεται εύκολα και άμεσα με τον ασύρματο δέκτη USB, ο οποίος έχει και υποδοχή στερέωσης του μικροφώνου, όταν δεν το χρησιμοποιούμε.
Το ασύρματο μικρόφωνο Logitech Wireless Microphone είναι συμβατό με τις κονσόλες PLAYSTATION3, PlayStation2 και Xbox 360. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Νοέμβριο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πρεζα tv

Και η τιμη του ειναι….;;;;;

Saxtus

Χεχε, καλό και για karaoke!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.