Games

Mafia Definitive Edition: Απολαύστε την αναβαθμισμένη πόλη Lost Heaven

Το πρώτο μέρος της σειράς Mafia επιστρέφει σε λίγες ημέρες, με την 2K Games να μας υπενθυμίζει για ακόμη μία φορά πως πρόκειται για ένα πλήρες remake του αρχικού τίτλου του 2002 και όχι απλά για μία αναβάθμιση γραφικών μέσα από το νέο trailer, το οποίο μας καλωσορίζει ξανά στην ανανεωμένη πόλη Lost Heaven.

Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω trailer, η πόλη έχει αναδημιουργηθεί από την αρχή, με πανέμορφα textures υψηλής ποιότητας. Μη ξεχνάμε ότι όλο το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί εκ νέου, με ανανεωμένο σενάριο, νέους διαλόγους, περισσότερη ιστορία και επιπλέον σκηνές που δεν υπήρχαν στον αρχικό τίτλο, πέραν της αναβάθμισης των γραφικών. Το Mafia: Definitive Edition είναι μέρος του Mafia: Trilogy, το οποίο θα προσφέρει και τα Mafia 2 και Mafia 3 σε Definitive Edition όταν γίνουν διαθέσιμα.

Οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι και ξεχωριστά, ενώ όσοι έχετε τα Mafia 2 και 3 στο Steam θα λάβετε εντελώς δωρεάν αναβάθμιση στις Definitive εκδόσεις τους όταν γίνουν διαθέσιμες, με το Mafia 3 να αναβαθμίζεται δωρεάν και στα PlayStation 4 και Xbox One. Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC, ενώ δε γνωρίζουμε πότε θα δούμε τις νέες εκδόσεις των 2 και 3.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.