Το Mario Kart θα καθυστερήσει μέχρι το καλοκαίρι για φορητές συσκευές

Mario Kart, Το Mario Kart θα καθυστερήσει μέχρι το καλοκαίρι για φορητές συσκευές
Η Nintendo κάποτε ήταν επίμονα εναντίον των παιχνιδιών για smartphones, αλλά τον τελευταίο καιρό η εταιρεία βλέπει με άλλο μάτι την απελευθέρωση δημοφιλών και κερδοφόρων παιχνιδιών σε κινητές συσκευές.
Πέρυσι, η Nintendo ανακοίνωσε το Mario Kart Tour, ένα παιχνίδι-εφαρμογή για κινητά (δεν πρόκειται για το πλήρες παιχνίδι του Mario Kart) το οποίο έπρεπε να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2019.
Ωστόσο, ακριβώς όπως ένα μπλε κέλυφος που σε αποδεκατίζει απροσδόκητα, λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού στις πίστες του Mario, έτσι και η Nintendo ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Mario Kart Tour μέχρι το καλοκαίρι. Η ανακοίνωση προέρχεται από την τριμηνιαία έκθεση κερδών της εταιρείας, στην οποία δηλώνει ότι η κυκλοφορία του τίτλου μεταφέρθηκε “προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της εφαρμογής και να αυξηθεί η αξία περιεχομένου κατά το λανσάρισμα“.
Το Mario Kart είναι αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος ιδιόκτητος τίτλος παιχνιδιού, που έχει η εταιρία στο Switch, οπότε μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να αποδειχθεί άκρως δημοφιλής, αν σχεδιαστεί σωστά. Αλλά στη τελική όπως και να είναι η εφαρμογή, το σίγουρο είναι πως εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι εγγυώνται ότι θα το κατεβάσουν, αν και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα downloads δεν μεταφράζονται πάντοτε και σε αγορές εντός εφαρμογής.
Αλλά όπως είχε πει κάποτε ένας θρυλικός γκουρού βιντεοπαιχνιδιών, ο Shigeru Miyamoto στη δεκαετία του ’90: “Ένα παιχνίδι που βγαίνει με καθυστέρηση συνήθως είναι καλό, αλλά ένα παιχνίδι που έχει βγει με βιασύνη είναι πάντα κακό“.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ένα καλοσχεδιασμένο και ολοκληρωμένο mobile παιχνίδι μπορεί να αποβεί χρυσορυχίο για την Nintendo.
Τον δρόμο έδειξε η Epic!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Αν κρινω σπο τη π@πριτσα super mario που ηταν καθαρα μια αρπαχτη το beach bug racing δε θα το φτασει ΠΟΤΕ στα cart η Nintendo !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.