Tο «Mass Effect» για το Xbox 360 υποψήφιο σε έγκριτα βραβεία gaming

, Tο «Mass Effect» για το Xbox 360 υποψήφιο σε έγκριτα βραβεία gamingΜετά από μία εντυπωσιακή παρουσία στην E3, η Microsoft Games Studios ανακοινώνει ότι το «Mass Effect», το πολυαναμενόμενο RPG αποκλειστικά για το Xbox 360, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο από τη Microsoft Game Studios και την BioWare Corp, έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες «Best of E3» από τα Game Critics Awards στις κατηγορίες Καλύτερη Παρουσία στην Έκθεση, Καλύτερη Κονσόλα, και Καλύτερος Τίτλος RPG.

Επισκεφθείτε το επίσημο website του «Mass Effect» στη διεύθυνση www.masseffect.bioware.com για να κατεβάσετε το Extended E3 Director’s Cut βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε, όπως επίσης και για να μείνετε ενήμεροι για τις τελευταίες κινήσεις του «κακού» του παιχνιδιού, του Saren.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.