Το Mass Effect διατίθεται στα ράφια των καταστημάτων αυτή την εβδομάδα

, Το Mass Effect διατίθεται στα ράφια των καταστημάτων αυτή την εβδομάδαΠρος τέρψη των gamers και των φίλων της επιστημονικής φαντασίας, η αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της, καθώς το Mass Effect, το βραβευμένο παιχνίδι δράσης και ρόλων (action RPG) για το Xbox360, φτάνει στα καταστήματα αυτήν την εβδομάδα. Aπό την ομάδα της BioWare, τους δημιουργούς παιχνιδιών “Star Wars: Knights of the Old Republic” και “Jade Empire,” έρχεται μία διαστημική περιπέτεια επικών διαστάσεων που εκτείνεται σε ολόκληρο το γαλαξία, αποκλειστικά για το Xbox 360.

Το «Mass Effect» συνδυάζει μία συγκλονιστική ιστορία επιστημονικής φαντασίας με έντονες μάχες τακτικής. Χρησιμοποιώντας γραφικά υψηλής ευκρίνειας αλλά και ένα εκπληκτικά ρεαλιστικό και καινοτόμο σύστημα συνομιλίας το οποίο επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση με τις ψηφιακές φωνές ηθοποιών, όπως ο Seth Greem, η Marina Sirits και ο Lance Henriksen, το «Mass Effect», προσφέρει μία εμπειρία gameplay χωρίς προηγούμενο.

Το «Mass Effect», που θα κυκλοφορήσει από τη Microsoft Game Studios, είναι ένα επικό παιχνίδι δράσης και ρόλων (action RPG), το οποίο τοποθετεί τους παίκτες στο κέντρο μίας σύγκρουσης που θα ορίσει τη μοίρα του σύμπαντος. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Commander Shepard, ενός ελίτ πράκτορα Spectre, οι παίκτες επιφορτίζονται με το έργο της διατήρησης των γαλαξιακών νόμων αλλά και της τάξης και παράλληλα αναλαμβάνουν να αποκαλύψουν μια τρομακτική αλήθεια. Οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις που ενδέχεται να είναι αμφίβολης ηθικής και οι οποίες θα επηρεάσουν το μέλλον όλων των φυλών ενώ πρέπει να ταξιδέψουν από άκρη σε άκρη σε ένα εκτενές σύμπαν, για να σταματήσουν μία απειλή τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να καταστρέψει κάθες ίχνος ζωής στο γαλαξία. Το «Mass Effect» που συνδυάζει μοναδικά την εξαιρετική πλοκή της ιστορίας με τις δυνατές ομαδικές μάχες και το έντονο gameplay σε υψηλή ευκρίνεια, αποτελεί μία από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες gaming που έχουν υπάρξει ποτέ.

«Παίζοντας το “Mass Effect” είναι σα να συμμετέχεις σε μία κινηματογραφική ταινία! Η μαγεία των video games γεφυρώνει την επιστημονική φαντασία με τις δυνατές μάχες και την εξαιρετική πλοκή, για να δημιουργήσει μία συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των παικτών και των χαρακτήρων τους», δήλωσε ο Jeff Bell, Corporate Vice President του Global Marketing για το Interactive Entertainment Business στη Microsoft. «Η πλατφόρμα του Xbox 360 επιτρέπει στους υπεύθυνους ανάπτυξης να δημιουργήσουν πλούσιες και πρωτότυπες ιστορίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη κονσόλα. Το “Mass Effect” είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσής μας, να φέρνουμε πρωτότυπο περιεχόμενο και ξεχωριστούς τίτλους για τους gamers σε όλο τον κόσμο».

Το «Mass Effect», το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το 2007, έχει ήδη συγκεντρώσει πολλούς και σημαντικούς επαίνους από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, αλλά κυρίως την αναγνώριση από τις πλέον σεβαστές εκδόσεις για το gaming. Μεταξύ αυτών είναι και ο χαρακτηρισμός του ως «Game of the Month» από τα περιοδικά Electronic Gaming Monthly και Gamepro, καθώς επίσης, και η επίτευξη της απόλυτης βαθμολογίας (σκορ 10 στα 10) μαζί με το βραβείο «Editor’s Choice» από το επίσημο περιοδικό για το Xbox, το οποίο περιέγραψε το «Mass Effect» ως μία «υπερβατική εμπειρία, το νέο ρυθμιστή των standards για το πώς πρέπει να είναι ένα παιχνίδι». Επιπλέον, το παιχνίδι έχει λάβει μερικές από τις σημαντικότερες διακρίσεις της βιομηχανίας, όπως “Best Console Game” και “Best Role Playing Game” από τα Game Critics Awards του 2007.

Το «Mass Effect» είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων (RPG) αποκλειστικά για το Xbox 360 . Θα διατίθεται στην αγορά σε δύο εκδόσεις: την στάνταρ έκδοση στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €69,99* και τη συλλεκτική έκδοση – περιορισμένης διαθεσιμότητας – στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €74,99* η οποία θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με τίτλο “Galactic Codex: Essentials”, ένα art book με τίτλο “A Future Imagined”, ένα bonus DVD με τέσσερα αποκλειστικά ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του «Mass Effect» με τίτλο “Inside BioWare” και 10 τραγούδια από το soundtrack του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης:
> Sony α700: Νέα επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική
> Μεγάλη καμπάνια της LG Electronics με έπαθλο notebooks και οθόνες
> tDesktop έκδοση του Eee PC

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.