Microsoft, μειώνει την τιμή του Xbox One στα $399 στη νέα έκδοση χωρίς Kinect

Όπως φαίνεται τελικά η Microsoft αποφάσισε να ακούσει τους καταναλωτές και κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του Xbox One η οποία θα είναι χωρίς το Kinect και φθηνότερη κατά 100 δολάρια. Η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη από 9 Ιουνίου.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση του Xbox One με Kinect για όποιον θέλει να διαθέσει $499.

Στα σχέδια της Microsoft είναι να διαθέσει μέσα στο φθινόπωρο ξεχωριστό το Kinect για όσους θελήσουν αργότερα να το χρησιμοποιήσουν στο Xbox One των 399 δολαρίων.
Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία δεν είχε στα αρχικά της σχέδια να βγάλει έκδοση του Xbox One χωρίς το Kinect.

Τέλος, να πούμε ότι οι πωλήσεις του Xbox One ανέρχονται στα 5 εκατομμύρια ενώ του PlayStation 4 στα 7 εκατομμύρια, πράγμα που όπως φαίνεται δεν άφησε αδιάφορη τη Microsoft η οποία με αυτή της την κίνηση συμβαδίζει πλέον με τις τιμές της Sony και επιχειρεί να την ανταγωνιστεί ανοιχτά.

, Microsoft, μειώνει την τιμή του Xbox One στα $399 στη νέα έκδοση χωρίς Kinect

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Κωστα χωρις το kinect δεν λεει αυτη η σουπερ κονσολα!εγω την αγορασα 629 ευρω οταν πρωτοβγηκε και μπορω να πω οτι ολη η μαγεια ειναι στο kinect,ειδικα οταν διαβαζω techblog και πηγαινω την σελιδα πανω κατω με το air gesture,απλα απίθανο,λιγα τα 100 δολαρια για κατι που ειναι τοσο μπροστά

svigos

Sony-Microsoft σημειωσατε 2-0……

Lefteris

Δε θα διαφωνήσω οτι το κινεκτ είναι πολύ καλό απλά έπρεπε να το κάνει από την αρχή η Microsoft για το δικαίωμα της επιλογής και μόνο! Γιατί πολύ απλά αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, βλέπουν ότι το xbox κοστίζει παραπάνω.

GMF80

Επιτέλους, to kinect θα έπρεπε να είναι περιφερειακό που όποιος θέλει να το παίρνει όπως έγινε και με το πρώτο xbox….

spam

@βασιλης απο που το αγορασες φιλε 629 ευρω? Γιατι τοσο πολυ νηπως ειχε games κτλ αλλα και παλι δεν δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα 499$ δεν ηταν day one με το κινεκτ η κανω κατι λαθος

tech21man

Για μενα δεν ηταν ποτε η διαφορα τιμης. Απορω πως βγαλανε κονσολα με εμφανως υπολειπομενα τεχνικα χαρακτηριστικα (ισως οχι και πολυ ισως οχι συνολικα, σιγουρα ομως σε καποιους τομεις σε σχεση με το ps4 και δεν υπαρχει τροπος να το ωραιοποιησεις αυτο). Θα μου πεις σαμπως ειχαν το spec sheet του ps4 πριν βγει…

Φυσικα σαν fan καποιων exclusive του xbox, ε δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτω να αγορασω ps4 για να πω την πασα αληθεια. Α και δεν γουσταρω το gran turismo. Ισως εκει πρεπει να επικεντρωθει η microsoft.

Υποθετω καλη κινηση τα 399 αλλα δεν θα κολλουσα στα 100.

b16bkostas

Μέγα λάθος για μένα.. Αν δεν το έχουν όλοι οι developers δεν θα ασχοληθούν με αυτο και είναι σαν να το πετάει και θα μπορούσε άμα το χρησιμοποιούσε στο μέγιστο να έπαιρνε πολύ κόσμο με το μέρος της.. Πχ σε ένα παιχνίδι γνώσεων να πηγαίνει ο παρουσιαστής από την μεριά που είναι ο παίχτης να σηκωνες λίγο πιο ψηλά το χηριστηριο απότομα για να κάνει reload στα shooting games και αλλα που θα κάναν εντύπωση..

Τάσος

Πλεον είναι αργά για την μαικροσοφτ να συναγωνιστεί την Σόνυ χωρίς κινεκτ…καλυτερα να μείνει ως έχει και να ρίξει την τιμή αλλιως την πάτησε..

Tom

2-0 που λεει και ο φιλος πιο πανω αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι: κοσμος-εταιριες->100-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.