MSI: αποκαλύπτει το νέο gaming οπλοστάσιό της

H ΜSI κυκλοφόρησε τις νέες Z97 και Χ99 gaming μητρικές οι οποίες περιλαμβάνουν θύρες USB 3.1 και υποστηρίζουν την 5η γενιά επεξεργαστών της Intel που υπόσχονται ταχύτατη απόδοση σε αυτές τις θύρες, σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα από τις απλές USB 3.0.

Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν επιμέρους μοντέλα μητρικών όπως το Z97A Gaming 9 ACK, Z97A Gaming 7, X99A Gaming 9 ACK και το X99A Gaming 7, όλα υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Τύπου Α USB 3.1. Όλες αυτές οι μητρικές θα έχουν δύο τέτοιες θύρες.

MSI Z97A Gaming 6, η πρώτη μητρική με θύρα USB 3.1 Tύπου C
H νέα μητρική της MSI, Z97A Gaming 6, είναι η πρώτη μητρική στον κόσμο που θα περιλαμβάνει το πρωτόκολλο USB 3.1 Tύπου C. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το άρθρο μας, εδώ στο techblog.gr και μάθετε όλα τα οφέλη που δίνονται από αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα.

msi gaming products, MSI: αποκαλύπτει το νέο gaming οπλοστάσιό της

Η MSI αποκαλύπτει την Gaming SLI γέφυρα

Η MSI περήφανα αποκαλύπτει την καινούργια αποκλειστική γέφυρα SLI. Αυτή η γέφυρα υποστηρίζει την συνένωση δύο καρτών γραφικών της Nvidia με chipset ΜSI και τεχνολογίας Twin Frozr. Αυτή η γέφυρα έχει σαν αποκλειστικότητα τη συνένωση των καρτών σε μεγάλη απόσταση λόγω του όγκου των καρτών που προαναφέραμε και με έναν ρυθμιζόμενο φωτισμό μέσω της εφαρμογής MSI Gaming Apps ομορφαίνει τον περιβάλλοντα χώρο. Όσοι λοιπόν έχουν κουτιά με πλαϊνό παράθυρο μπορούν να χαζεύουν το φωτισμό της απολαμβάνοντας τόσο το εφέ όσο και τα υψηλής ποιότητας υλικά που προσφέρει η MSI Gaming.
msi gaming products, MSI: αποκαλύπτει το νέο gaming οπλοστάσιό της

Η MSI παρουσιάζει Gaming All In One (AIO) PCs

H ΜSI έχει πάρει στα σοβαρά την ευρηματικότητα στην τεχνολογία των οθονών φέρνοντας νέα gaming AIO με οθόνες 3Κ και 4Κ στην αγορά. Η AG270 2QC 3Κ είναι στις 27’’ με WQHD IPS πάνελ που φτάνει την ανάλυση 2560×1440, την επονομαζόμενη 3Κ, η οποία παρέχει καλύτερη γωνία θέασης από τα κανονικά ΤΝ πάνελ. Αυτό το ευρυγώνιο πάνελ φέρνει σε νέο επίπεδο την καθαρότητα της εικόνας σε σύγκριση με άλλες FHD LCD οθόνες, με εικόνες που είναι περισσότερο ζωντανές και καθαρές. Το μοντέλο AG270 έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7, με τη δυνατή GTX 970M κάρτα γραφικών και ηχεία φτιαγμένα από τη Yamaha, ώστε να απολαύσετε στα μέγιστα το Gaming.

To ΜSI Gaming 24GE είναι το τελευταίο εύρημα στο χώρο του gaming στην κατηγορία των AIO κι έχει γίνει ήδη γνωστό πως η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει από την Άνοιξη του 2015. H ΜSI με το βραβείο ευρεσιτεχνίας στη φετινή CES, παρουσιάζει το νέο της ΑΙΟ με 4K οθόνη και γωνία θέασης 178° σε συνδυασμό με την τελευταία γενιά γραφικών GTX900 της Nvidia και επεξεργαστική ισχύ ενός Intel Core i7-4720HQ και με περιβάλλοντα ήχο τον καινούργιο Nahimic Audio ενισχυτή. Με τόσο βαρύ εξοπλισμό, το MSI Gaming 24GE είναι έτοιμο για μάχη.

msi gaming products, MSI: αποκαλύπτει το νέο gaming οπλοστάσιό της

Πηγή

Δημήτριος Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kilplix

πωωω nergasm πρωι πρωι

inblx

Δηλαδή οι νέοι Core i3/i5/i7 θα μπαίνουν σε Ζ97 Chip set? Δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε MoBo για να τους παρουμε?
Η θα είναι παλι Z97A ξέρω γω, με ίδιο socket αλλά δεν θα υποστηρίζονται απο τις προηγούμενες?

mimis13

@inblx, είναι και για 4ης και για 5ης γενιάς επεξεργαστές. Ανάλογα ποιον έχεις μπορεί και να ταιριάζει, αρκεί να είναι 1150…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.