Το νέο trailer του Devil May Cry 5 μας αποκαλύπτει έναν νέο χαρακτήρα


Βγήκε νέο trailer απο το επίσημο κανάλι της PlayStation στο YouTube για το νέο Devil May Cry 5. To Devil May Cry είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας το οποίο αναπτύχθηκε από την Capcom. Πρόκειται για τον πέμπτο τίτλο της σειράς Devil May Cry και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2019.
Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Dante και του Nero ως χαρακτήρες του παιχνιδιού μαζί με ένα νέο χαρακτήρα με το όνομα “V”. Το gameplay είναι παρόμοιο με τους άλλους τίτλους της σειράς Devil May Cry. Ο παίκτης παλεύει με δαίμονες με διάφορα νέα κόλπα επιθέσεων και όπλα. Οφείλουμε να πούμε ότι η μουσική στο παιχνίδι θα αλλάξει με βάση την απόδοση του παίκτη στην μάχη.
Ο Nero είναι εξοπλισμένος με το σπαθί του Red Queen, το περιστρεφόμενο διπλό Blue Rose και μια συλλογή από νέα ρομποτικά όπλα που ονομάζονται Devil Breakers, έχει λειτουργίες όπως η απόσπαση των εχθρών από απόσταση ή ο χρόνος διακοπής για να παγώσει ο εχθρός. Ο Dante παρουσιάστηκε χρησιμοποιώντας δύο νέα Devil Arms, ένα ζευγάρι όπλα που μοιάζουν με buzzsaw που συνδυάζονται σε μια μοτοσικλέτα που ονομάζεται Cavaliere. Επιπλέον ο Dante θα χειριστεί επίσης τον Cerberus που είχαμε δει στο Devil May Cry 3.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η Capcom αποφάσισε να μην αποκαλύψει πόσο ακριβώς αγωνίζεται ο V ακόμη αν και έχουν πει ότι ο αγώνας του V θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον Nero και τον Dante. Στο βραβείο “Game Awards 2018” αποκαλύπτεται ότι ο V χρησιμοποιεί τρεις δαίμονες που βασίζονται σε εχθρούς από το πρώτο παιχνίδι για να πολεμήσουν συμπεριλαμβανομένου του Griffon, ενός αετού που χρησιμοποιεί επιθέσεις βασισμένες σε αστραπές, Shadow, έναν πάνθηρα που σχηματίζει λεπίδες, αιχμές και πύλες από το σώμα του και το Nightmare, ένα μεγάλο golem το οποίο εισάγει μια κατάσταση τύπου Devil Trigger.
νέο trailer Devil May Cry 5 νέο χαρακτήρα, Το νέο trailer του Devil May Cry 5 μας αποκαλύπτει έναν νέο χαρακτήρα
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.