Games

Netflix: Θέλει τελικά να μπει στον κόσμο του gaming;

Οι φήμες θέλουν το Netflix να ξεκινά να προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες με πακέτα gaming, αρχής γενομένης από το 2022. Οι πληροφορίες βασίζονται σε αξιόπιστες πηγές, κάτι που δείχνει ότι ο streaming γίγαντας κάτι ετοιμάζει.

Το Netflix δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο αναφορικά με τα σχέδιά του για την προσφορά πακέτων gaming στους συνδρομητές του, μαζί με το πλαίσιο των υπηρεσιών streaming τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου που ήδη προσφέρει στο κοινό. Οι διάφορες πηγές που αναφέρονται στο θέμα κάνουν λόγο για νέα πακέτα που θα ξεκινήσουν να προσφέρονται ήδη από το 2022.

Αυτό που βλέπουν ως πιθανότερο οι περισσότερες πηγές είναι να γίνεται εμπλουτισμός του περιεχομένου που βρίσκει κανείς στο Netflix με games, εκτός από τις ταινίες και τις σειρές. Έχουμε δει παρόμοιες προσπάθειες και από άλλες εταιρείες, όπως είναι το Apple Arcade ή το Xbox Game Pass, αλλά στην περίπτωση του Netflix ίσως δημιουργηθεί κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου του Netflix είναι βασισμένο σε τίτλους παιχνιδιών, οπότε υπάρχει η απαιτούμενη σύνδεση των δύο κόσμων. Μένει να δούμε τι μορφή θα μπορούσε να πάρει, εάν υλοποιηθεί.

Επεξεργάστηκε την 25 Μαΐου 2021 9:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.