Έρχεται νέο VR headset από την HTC; [CES 2018]

Έρχεται νέο VR headset HTC CES 2018, Έρχεται νέο VR headset από την HTC; [CES 2018]

Το φετινό Consumer Electronics Show ξεκινάει σε λίγα εικοσιτετράωρα και οι διαρροές για τα νέα προϊόντα που θα δούμε κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνιση τους. Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει η HTC, η οποία μάλιστα φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο gadget που θα προστεθεί στην Vive VR οικογένεια.

Σύμφωνα με ένα tweet που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός Vive της HTC πριν μερικές ώρες, είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ανανεωμένο ομώνυμο VR headset με ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση. Το tweet περιλαμβάνει μια εικόνα που γράφει “Η ανάλυση της νέας χρονιάς” (“New years resolution”), περιλαμβάνει την ημερομηνία έναρξης του event της CES (8 Ιανουαρίου) και στο κάτω μέρος έχει σχεδιασμένο ένα VR headset. Εν ολίγοις, η HTC προετοιμάζει τους φίλους της τεχνολογίας για ένα ακόμα πιο προηγμένο gadget εικονικής πραγματικότητας που θα προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία VR gaming και όχι μόνο.

Να σημειωθεί πως η HTC παρουσίασε για πρώτη φορά VR headset στο MWC του 2015. Έκτοτε ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής δηλώνει μόνιμα το παρόν στην αναπτυσσόμενη αυτή αγορά και πλέον φαίνεται πως είναι έτοιμος να παρουσιάσει έναν νέο εκπρόσωπο. Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε όλη την… αλήθεια για το Tweet που δημοσίευσε η εταιρεία και θέλουμε να ελπίζουμε πως πρόκειται όντως για ένα καλύτερο, βελτιωμένο, εξελιγμένο Vive VR headset.

Έρχεται νέο VR headset HTC CES 2018, Έρχεται νέο VR headset από την HTC; [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.